FORD ACTIVE-MODELLEN

ONZE COMPLEET NIEUWE CROSSOVERS

Zo heb je de Fiesta en Focus nog nooit gezien.

De nieuwe Active-crossover-modellen zijn gemaakt voor de stad en gebouwd voor het avontuur.

Ontdek een geheel nieuw concept van Ford. Active is de naam.

Golden Ford Fiesta Active viewed from birds eye view

FORD FIESTA ACTIVE

De SUV-geïnspireerde Fiesta Active crossover is voorzien van stoere details, zoals wielkastverbreders en opvallende 17" lichtmetalen velgen. Binnenin zorgen drie rijmodi voor zelfverzekerd rijden in alle omstandigheden. Bovendien kun je de manier waarop de auto reageert personaliseren. Combineer dit met de echte Fiesta-rijdynamiek voor een hatchback-ervaring als nooit tevoren.

 

FORD FOCUS ACTIVE

De Focus Active crossover combineert vorm en functie naadloos met elkaar tot een crossover die zowel robuust als elegant is. Met FordPass Connect kunnen allerlei eigenschappen worden geactiveerd. Zo wordt het leuker dan ooit om een Ford te hebben. Daarbij helpt Ford Co-Pilot360 bij het het accelereren, remmen en zelfs het sturen. Tel daarbij de instelbare rijmodi op en je hebt de volledige controle over je eigen avonturen.

Ford Focus Active Range parked near sea with a surfer
Ford Kuga range

FORD SUV RANGE

Naast de dynamische Active crossover-uitvoeringen biedt Ford een serie SUV’s aan. Deze modellen, de EcoSport en Kuga, kenmerken zich door een hogere zitpositie, veel ruimte en extra veelzijdigheid.

Ontdek de SUV Range

Klik op onderstaande links voor meer informatie