Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Alle modellen > B-MAX
Consumenten(advies)prijs vanaf
Upgrade Bonus
Actieprijs vanaf

Voor actuele voorraad en beschikbaarheid, neem contact op met jouw dealer

Dilemma’s kunnen leuk zijn...

Een kleur selecteren is makkelijk. Maar welke kies je?

Getoond model is een Titanium

Ford B-MAX view of the interior with steering wheel and the dashboard
Ford B-Max man driving in the city, shot from the driver's shoulder

In elke situatie controle achter het stuur.

Wil je makkelijker sturen bij elke snelheid? De elektrische stuurbekrachtiging past zich automatisch aan de snelheid en omstandigheden aan. Je stuurt licht bij lage en stevig bij hoge snelheden. Zodat je makkelijker manoeuvreert en meer controle hebt.

Met Drift Control houdt het nu ook rekening met zijwind en andere rijomstandigheden, terwijl Active Nibble Control ongewenste trillingen in het stuur beperkt.

Ongeëvenaarde toegang tot interieur

De B-MAX heeft een uniek deurontwerp dat scharnierende voorportieren met schuifbare achterportieren combineert, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden geopend. Wanneer zowel de voor- als achterportieren zijn geopend, ontstaat er een toegang tot het interieur van maar liefst 1,5 meter breed. Dit levert veel gemak op bij het in- en uitstappen van achterpassagiers, het vastzetten van kinderen in kinderzitjes en het in- en uitladen van boodschappen. De middelste carrosseriestijlen, die een auto gewoonlijk in een voor- en achterkant delen, zijn op een ingenieuze manier in de deuren geïntegreerd.

Nieuwe gevanceerde EcoBoost benzinemotor

De B-MAX is leverbaar met de revolutionaire 1.0-liter EcoBoost benzinemotor die bij 74kW (100pk) of 92kW (125pk) het vermogen van een conventionele 1.6-liter benzinemotor levert. En toch verbruikt hij tot 20% minder brandstof dan vergelijkbare, conventionele benzinemotoren. Eigenlijk lijkt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot meer op dat van een diesel. Om dit te bereiken, is de motor vanaf de basis opnieuw ontworpen - een snellere opwarmingstijd van de motor en verminderde wrijving zijn slechts twee van de verbeteringen die hier het resultaat van zijn. Behalve van het vermogen en het lage brandstofverbruik zal je ook genieten van het unieke geluid en het sportieve gevoel. 

Behalve met de nieuwe 1.0-liter EcoBoost motor, is de B-MAX ook leverbaar met een 1.6-liter 77kW (105pk) Ti-VCT benzinemotor met PowerShift automatische transmissie.

Voorkom botsingen in file en stad

Wil je aanrijdingen voorkomen bij lage snelheden? Vertrouw dan op Active City Stop dat bij snelheden onder 50 km/u  voortdurend de afstand tussen jou en het voertuig voor je meet. Remt je voorligger onverwachts? Dan remt het systeem automatisch mee.

Ford B-MAX braking behind another car in a city

Alle B-MAX uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen (PDF)
Aktuellen Angebote

Bekijk onze laatste aanbiedingen

Lees meer

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Deze vind je vast ook leuk..

Top