Home > Alle modellen > C-MAX > Technische kenmerken > Vermogen en efficiëntie

Vermogen en efficiëntie

    De nieuwe C-MAX en de Grand C-MAX zijn leverbaar met een serie geavanceerde en uiterst efficiënte motoren.

Benzine, diesel? De keuze is aan jou. En met een reeks aan verschillende vermogens en prestaties zal je zeker de motor vinden die bij jouw behoeften past.

Haal het meeste uit jouw motor

De revolutionaire 1,0-liter 3-cilinder EcoBoost-benzinemotor levert 125 pk. Dat is het totale vermogen dat je zou verwachten van een conventionele 1,6 litermotor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot. Uitgeroepen tot ´International Engine of the Year´, drie jaar op rij.

Vermogen en zuinigheid zonder compromis
De 1,5-liter EcoBoost benzinemotor is een nieuwkomer in de EcoBoost-serie. De motor is een slimme, kleinere versie van de 1,6-liter Ecoboost motor, voor een lagere uitstoot en beter brandstofverbruik... zonder afbreuk te doen aan het vermogen en het rijgedrag. Verkrijgbaar in: een 150 pk-versie met automatische transmissie en handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Een 1.5-liter dieseloptie

De 1.5-liter TDCi is gebaseerd op de 1.6-liter TDCi en biedt hetzelfde vermogen op basisniveau met 95 pk, maar meer vermogen op 120 pk (was 115 pk). Hij minimaliseert bovendien het brandstofverbruik en de uitstoot van CO2. Deze motor is verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Diesel engine
Low emission diesel power

Dieselvermogen met lage uitstoot

De 2.0-liter dieselmotor is verkrijgbaar in een 150 pk-versie met een Powershift automatische transmissie.

Top