Home > Alle modellen > > > Comfort en gemak

Comfort en gemak

Slim design maakt ingenieus gebruik van elke vierkante millimeter ruimte, om gemak en comfort te maximaliseren in een compacte auto.

Ford EcoSport Temperature Controls

Nooit te warm. Nooit te koud

Lekker rijden doe je als de temperatuur prettig is. Met de Elektronische Automatische Temperatuur Controle hoef je alleen maar de gewenste temperatuur in te stellen om te zorgen dat de airconditioning het binnen aangenaam houdt.

Je ruit in een oogwenk ijsvrij

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien.

White Ford EcoSport with frozen windscreen
Ford EcoSport Power Fold Mirrors

Spiegels die zichzelf beschermen

Je kwetsbare spiegels wil je goed beschermen. De elektrisch inklapbare buitenspiegels klappen naar binnen om beschadiging aan de spiegels en richtingaanwijzers te voorkomen.

Comfortabele stoelen, altijd met een geweldig uitzicht

De bestuurdersstoel met ingebouwde lendensteun kan op 6 verschillende manieren ingesteld worden, zodat je jouw zitpositie precies naar wens kunt instellen. Bestuurders- en passagiersstoel kunnen ook verwarmd worden. Passagiers kunnen hun stoel naar voren en naar achteren kantelen, zodat zij ook comfortabel kunnen zitten. En iedereen kijkt hoog over de weg uit.

Ford Ecosport drivers view
Ford PowerStarter Button

Zonder sleutel betekent zonder gedoe

 

Wandel naar je auto en het Ford KeyFree-systeem detecteert automatisch de aanwezigheid van jouw autosleutel, zelfs al bevindt deze zich in je zak of tas. De deuren worden geopend en wanneer je achter het stuur gaat zitten heb je geen contactsleutel nodig. Trap de koppeling in, druk op de Ford Power startknop en de motor start. (Alleen verkrijgbaar voor de Titanium.)

 

 

Meer dan zomaar een stuurwiel

 

Een perfect gebalanceerd, ergonomisch ontworpen en met leder bekleed stuurwiel geeft je volledige controle over jouw auto. En dankzij de serie ingebouwde tuimelschakelaars zijn de belangrijkste functies binnen handbereik.

 

Ford buttons and controls on the steering wheel
Ford EcoSport rear seats

Flexibele stoelen voor extra ruimte

Een verwijderbare hoedenplank, plus achterbanken die in 60:40-verdeling horizontaal verstelbaar zijn dankzij het ingebouwde 'kantel en tuimel'-systeem: in de Ford EcoSport creëer je snel en gemakkelijk ruimte voor bagage en/of grote voorwerpen.

Alles op zijn plek

Een ingenieus ontwerp betekent dat er veel ruimte is voor de bestuurder en de passagiers, en 20 opbergvakken voor telefoons met USB-opladers, zonnebrillen, geld, bekers, drankjes en versnaperingen.

 

Ford storage compartmens
Ford Ecosport interior shot

Rust en stilte tijdens het rijden

Geluiddempende materialen en precisie-afdichtingen in de deuren en ramen, het dak en de carrosserie zorgen dat de Ford EcoSport uitzonderlijk stil rijdt.

 

Top