Home > Alle modellen > ECOSPORT > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Meer comfort, meer plezier

Wil je meer rijplezier? Je krijgt het. Met geavanceerd infotainment, oorstrelende B&O audio, verwarmde stoelen, verwarmd stuur en veel en veel meer.

Zeg maar wat je wilt

En het gebeurt. Dat is het gemak van Ford SYNC 3: het handsfree bedieningssysteem waarmee je verbonden blijft met je telefoon. Waarmee je met je stem het navigatiesysteem kunt bedienen, als je dat niet via het 8-inch kleurentouchscreen kan of wilt. En het helpt je niet alleen files te vermijden, maar bijvoorbeeld ook een goed restaurantje in de buurt te reserveren door 'ik heb trek' te zeggen. En verbind je het met Apple CarPlay, Android Auto of Applink, dan heb je ook toegang tot je favoriete smartphone-apps, zoals Spotify. Klinkt goed, toch?

Je bent er live bij

Je hoeft geen tickets te bestellen om je favoriete artiesten op hun best te horen. Instappen is genoeg. Want binnen geniet je van het ongelofelijke geluid van B&O. Dit hoogwaardige 675-Watt audiosysteem biedt een rijke luisterervaring via een set van 10 speakers, een woofer en een subwoofer. En de akoestiek is volledig afgestemd op het interieur. Dus draai de volumeknop open en geniet van muziek in je eigen concertzaal, jouw EcoSport.

Live venue with B&O logo

Je ruiten automatisch regenvrij

Wanneer zet je de ruitenwissers aan? Of harder? Of zachter? Dankzij de regensensor gaat ruitenwissen helemaal vanzelf. Zodra er vocht op de voorruit komt beginnen de wissers en passen hun snelheid vanzelf aan het weer aan, volgens een zelfgekozen gevoeligheidsniveau.

New Blue Ford EcoSport window wipers
New Blue Ford EcoSport Sun Roof

Een straaltje zonneschijn

Als je echt de zon in jouw auto wilt laten schijnen, kan je kiezen voor een elektrisch zonnedak op de EcoSport Titanium of de ST-Line-modellen.

Top