Home > Alle modellen > ECOSPORT > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Meer comfort, meer plezier

Wil je meer rijplezier? Je krijgt het. Met geavanceerd infotainment, oorstrelende B&O audio, verwarmde stoelen, verwarmd stuur en veel en veel meer.

Family in a car

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is EcoSport verkrijgbaar met een FordPassConnect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi Hotspot 4G voor maximaal tien apparaten en live verkeersinformatieLive Traffic die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt zodat je files kunt vermijden. Bij een ongeluk neemt FordPass Connect zelfs contact op met het alarmnummereCall om de locatie van je voertuig door te geven.

Download de FordPass-app om toegang te krijgen tot nog meer functies

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass App met je smartphone verbonden wordt. Als je verbinding hebt gemaakt, kun je verschillende innovatieve nieuwe functies ontgrendelen. Zo kun je bijvoorbeeld je telefoon gebruiken om je voertuig te vinden en het op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen. Je kunt het brandstofpeil, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op je telefoon ontvangen. Je kunt je navigatiesysteem ook van bij je thuis programmeren door een bestemming via je telefoon naar de auto te sturen.

Fordpass app

Zeg maar wat je wilt

En het gebeurt. Dat is het gemak van Ford SYNC 3: het handsfree bedieningssysteem waarmee je verbonden blijft met je telefoon. Waarmee je met je stem het navigatiesysteem kunt bedienen, als je dat niet via het 8-inch kleurentouchscreen kan of wilt. En het helpt je niet alleen files te vermijden, maar bijvoorbeeld ook een goed restaurantje in de buurt te reserveren door 'ik heb trek' te zeggen. En verbind je het met Apple CarPlay, Android Auto of Applink, dan heb je ook toegang tot je favoriete smartphone-apps, zoals Spotify. Klinkt goed, toch?

Je bent er live bij

Je hoeft geen tickets te bestellen om je favoriete artiesten op hun best te horen. Instappen is genoeg. Want binnen geniet je van het ongelofelijke geluid van B&O. Dit hoogwaardige 675-Watt audiosysteem biedt een rijke luisterervaring via een set van 10 speakers, een woofer en een subwoofer. En de akoestiek is volledig afgestemd op het interieur. Dus draai de volumeknop open en geniet van muziek in je eigen concertzaal, jouw EcoSport.

Live venue with B&O logo
De ruitenwissers met sensor van de Ford EcoSport

Je ruiten automatisch regenvrij

Wanneer zet je de ruitenwissers aan? Of harder? Of zachter? Dankzij de regensensor gaat ruitenwissen helemaal vanzelf. Zodra er vocht op de voorruit komt beginnen de wissers en passen hun snelheid vanzelf aan het weer aan, volgens een zelfgekozen gevoeligheidsniveau.

Top