Home > Alle modellen > FOCUS RS > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

De buitenkant van de Focus RS valt gegarandeerd op. Binnenin leidt niets je van jouw rijbeleving af. Slimme functies gecombineerd met geavanceerde technologie zorgen iedere keer weer voor een spannende rit.

Ford Focus RS SYNC 2 with touchscreen

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Zorgeloos je auto uitlenen

Wil je je auto zonder zorgen uitlenen aan een kennis of familielid? Met MyKey kun je de maximumsnelheid, een veiligheidsgordel herinnering en zelfs het geluidsvolume via de sleutel instellen.

Je kunt zelf de onbeperkte adminsleutel houden en de geprogrammeerde sleutel geven aan een kennis of familielid.

Ford Focus RS - MyKey®
Blue Ford Focus RS wing mirrors

Spiegels die zichzelf beschermen

Je kwetsbare spiegels wil je goed beschermen. De elektrisch inklapbare buitenspiegels klappen naar binnen om beschadiging aan de spiegels en richtingaanwijzers te voorkomen.

Supersimpel tanken

Twijfel je weleens aan de pomp? Dat hoeft niet meer dankzij Ford brandstofherkenning. Heel simpel: omdat het verkeerde tankpistool gewoon niet past, is het onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken. En omdat er geen dop is, hoef je nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Blue Ford Focus RS fuel tank

Laat je niet verblinden

Je rijdt veiliger in het donker als je niet constant verblind wordt door de koplampen van auto’s achter je. De automatisch dimmende binnenspiegel dimt daarom vanzelf zodra hij fel licht registreert.

Auto-dimming rear-view mirror
Top