Home > Alle modellen > FOCUS > Technische Kenmerken > Comfort en Gemak

Comfort en Gemak

Slim ontwerp maakt ingenieus gebruik van elke vierkante millimeter ruimte, waardoor het comfort en het gemak in deze compacte auto maximaal worden.

Ford Focus touchscreen in detail

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Instappen zonder gedoe

Sleutels zoeken hoeft niet meer als je gaat rijden. Met het Ford KeyFree-systeem kun je de auto vergrendelen en ontgrendelen zonder je sleutel uit je zak of tas te halen. Ideaal voor wanneer je je handen vol hebt.

KeyFree product image
Wheel Controls - steering wheel

Een stuur met alles binnen handbereik

Als bestuurder heb je veel te bedienen. Maar je wilt je handen aan het stuur houden. Daarom heb je met het ergonomische 3-spaaks multifunctioneel stuurwiel alle knoppen binnen handbereik en een optimaal zicht op het dashboard. Wil je nog meer comfort? Kies dan voor een verwarmd stuur.

Slimme opbergruimte voor jouw mobiele apparaten

De middenconsole biedt ruimte voor smartphones en andere mobiele apparatuur. De middenconsole heeft een USB-poort voor connectiviteit en voeding en een rubberen mat zodat jouw apparaten stevig blijven liggen.

Clever storage unit between front seats

Zorgeloos je auto uitlenen

Wil je je auto zonder zorgen uitlenen aan een kennis of familielid? Met MyKey kun je de maximumsnelheid, een veiligheidsgordel herinnering en zelfs het geluidsvolume via de sleutel instellen.

Je kunt zelf de onbeperkte adminsleutel houden en de geprogrammeerde sleutel geven aan een kennis of familielid.

A hand holding a car key for Ford
Auto-Dimming Rearview Mirror engaged

Laat je niet verblinden

Je rijdt veiliger in het donker als je niet constant verblind wordt door de koplampen van auto’s achter je. De automatisch dimmende binnenspiegel dimt daarom vanzelf zodra hij fel licht registreert.

Top