FORD SUV RANGE

De SUV’s – Sport-Utility Vehicles - van Ford bieden voor ieder wat wils. Zo hebben we de compacte EcoSport, de stijlvolle Puma, de stoere Kuga en de robuuste Ranger. Allemaal voorzien van de laatste technologie, die van elke rit een veilige en comfortabele belevenis maken, waar je ook gaat. Bovendien bieden ze extra ruimte en veelzijdigheid, terwijl de hogere rijpositie voor een perfect overzicht en een makkelijkere in- en uitstap zorgt.

 

DE VOLGENDE TECHNOLOGIEËN KENMERKEN DE PERFECTE SUV

Blue Ford EcoSport 3/4 angle

FORD ECOSPORT

Zoek je een ruime, maar ook compacte en wendbare SUV? Ontdek dan de Ford EcoSport. Achter zijn eigentijdse design schuilt een veelzijdige auto waarmee je letterlijk álle kanten op kunt. Waarbij de bekroonde 1.0 liter 3-cilinder EcoBoost motor voor een solide weggedrag zorgt. En dan hebben we het nog niet eens over zaken als het kristalheldere B&O geluidssysteem en het FordPass Connect modem in de EcoSport, die elke rit tot een fantastische belevenis maken.

Ontdek meer

NIEUWE FORD PUMA

De Puma is de nieuwste stijlvolle SUV van Ford. Met een opvallend, modern ontwerp is het een ideale cross-over voor in de stad. Die zich net zo thuis voelt in de natuur. De Puma wordt aangedreven door een geavanceerde EcoBoost Hybrid-aandrijflijn die veel vermogen levert en toch zuinig is, of je nu binnen of buiten de stad rijdt. En met de selecteerbare rijmodi krijg je de beste prestaties, onder alle omstandigheden en op elke soort weg. Verder zorgen technologieën als het B&O-geluidssysteem en SYNC 3 voor een ongekende rijervaring.

Ontdek meer

NIEUWE FORD KUGA

Ben je in voor nieuwe avonturen? Dan is de veelzijdige Kuga Plug-in Hybrid helemaal jouw auto. Met z’n strakke vormgeving een echte eyecatcher. En als je hem vanbuiten al mooi vindt, moet je hem eens vanbinnen ervaren! Dankzij een slim interieur dat zich aan elke reisbehoefte aanpast voel je ultieme vrijheid. Ook op de weg, waar je met één druk op de knop overschakelt van de benzinemotor naar de geavanceerde elektrische motor zonder uitstoot. Stijlvol, praktisch en schoon: met de Kuga heb je werkelijk het beste van alles in één auto.

Ontdek meer

MUSTANG MACH-E

Een icoon herleeft: de Mustang is naar deze tijd gebracht.  Met z’n oogstrelend design op en top een premium auto van nu. Met alle ruimte, comfort en technologie voor een superieure rijervaring. En wat nog het meest opvalt, is z’n power. Want die fameuze kracht is gebleven. Maar dan nu dankzij een dubbele volledig elektrische motor en tot wel 830 Nm koppel. Waarmee de Mustang Mach-E in minder dan 5 seconden van 0-100 km/u accelereert. Terwijl z’n royale rijbereik van 600 km eindeloze avonturen op de weg belooft. Puur genieten.

Ontdek meer

Mustang Mach-E

NIEUWE FORD EXPLORER

Ga op avontuur in alle luxe, in de nieuwe Ford Explorer. Met ruimte voor zeven mensen. En alle handige extra functies en slimme technologieën die het rijden vereenvoudigen. Op elk terrein en onder alle omstandigheden. Waarbij de 3 liter V6 EcoBoost-benzinemotor met de geavanceerde hybride aandrijving, je alle power geeft die je nodig hebt, terwijl hij toch zuinig rijdt. De Ford Explorer: indrukwekkend ruim, verrassend veelzijdig en ongekend intelligent. Ook voor jou de ideale combinatie?

Ontdek meer

FORD RANGER

Voor iedereen die van zijn auto continu het uiterste vergt heeft Ford de Ranger in het pakket. Een stijlvolle en oh zo robuuste alleskunner met indrukwekkende offroad prestaties. Zijn laadvermogen? Liefst 1 ton. En zijn trekkracht? 3.500 Kilogram! Het zal duidelijk zijn: de Ranger gaat geen klus uit de weg. Waarbij je als bestuurder kunt rekenen op uitgekiende Ford-voorzieningen als Trailer Sway Control, dat slingeren en uitbreken van aanhangwagens voorkomt, en het geavanceerde SYNC 3 infotainmentsysteem. Want ook in een werkpaard als de Ranger mag je niets tekortkomen.

Ontdek meer

Orange Ford Ranger on road
Three cars from Ford active range

FORD ACTIVE RANGE. DE CROSSOVERS VAN FORD

Op zoek naar iets compacters, zonder specifieke SUV-kenmerken als vierwielaandrijving, maar wél met een stoer uiterlijk? Ook daarvoor biedt Ford alle mogelijkheden. Maak kennis met de Ford crossovers die niet voor niets de naam Active kregen: de Fiesta Active en Focus Active. Wie weet zijn deze crossovers voor jou de gulden middenweg, want de Active uitvoeringen staan voor een avontuurlijke stijl van leven en blinken uit in comfort, wendbaarheid en dynamiek.

Ontdek de Active Range

Klik op onderstaande links voor meer informatie