Home > Alle modellen > Ford-SUV GLP

Ford SUV Range

De SUV’s – Sport-Utility Vehicles - van Ford bieden voor ieder wat wils. Zo hebben we de compacte EcoSport, de stijlvolle Puma, de stoere Kuga en de robuuste Ranger. Allen voorzien van de modernste technieken, die van elke rit een veilige en heerlijke belevenis maken, waar je ook gaat. Bovendien bieden de SUV’s extra ruimte en veelzijdigheid, terwijl de hogere rijpositie voor een perfect overzicht en een makkelijkere in- en uitstap zorgt.

De volgende technologieën kenmerken de perfecte SUV

Ford SYNC steering wheel controls

Zeg het met je stem

Natuurlijk beschikken de SUV’s van Ford over exact dezelfde, geavanceerde systemen als de overige modellen. Neem bijvoorbeeld SYNC 3: Ford’s allernieuwste infotainmentsysteem, dat het beste van het beste biedt. Snel in gebruik. Intuïtief te bedienen. En een touchscreenscherm dat net zo makkelijk werkt als je smartphone of tablet.

Lees meer

 

Ford EcoBoost engine

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om je de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Lees meer

Intelligent All-Wheel Drive

Veelzijdigheid troef

We zouden het bijna vergeten: in vergelijking tot de sedans en stationcars van Ford bieden SUV’s extra ruimte en veelzijdigheid. Of je de auto nou gebruikt voor woonwerkverkeer, een kampeertrip of een verhuizing: de Ford’s EcoSport, Kuga en Edge bieden je alle ruimte die je maar wilt. In een handomdraai verandert jouw Ford van een comfortabele snelwegcruiser in een grootvervoerder, al dan niet dankzij de volledig neerklapbare achterzittingen, waardoor een vlakke laadvloer ontstaat. Handig!

Lees meer

Ford EcoSport

Zoek je een ruime, maar ook compacte en wendbare SUV, dan kom je al snel terecht bij de Ford EcoSport. Achter zijn eigentijdse design schuilt een heerlijk veelzijdige auto waarmee je letterlijk álle kanten op kunt. Waarbij de bekroonde 1.0 liter 3-cilinder EcoBoost motor voor een solide weggedrag zorgt. En dan hebben we het nog niet eens over zaken als het kristalheldere B&O geluidssysteem en het FordPass Connect modem in de EcoSport, die elke rit tot een ware belevenis maken.

Blue Ford EcoSport SUV
Blue Ford EcoSport SUV

Nieuwe Ford Puma

De Puma is de nieuwste stijlvolle SUV van Ford. Met een opvallend, modern ontwerp is het een ideale auto voor in de stad met het karakter van een SUV. De Puma wordt aangedreven door een geavanceerde EcoBoost Hybrid-aandrijflijn die veel vermogen levert met een uitstekende efficiëntie, of je nu binnen of buiten de stad rijdt. En met de selecteerbare rijmodi krijg je de beste prestaties, ongeacht de weersomstandigheden en op wat voor soort weg je ook rijdt. Verder zorgen technologieën als het B&O-geluidssysteem en SYNC 3 ervoor, dat deze cross-over ontworpen is voor een ongekende rijervaring.

Ford Ranger

Voor iedereen die van zijn auto continu het uiterste vergt heeft Ford de Ranger in het pakket. Een stijlvolle en oh zo robuuste alleskunner met indrukwekkende offroad prestaties. Zijn laadvermogen? Liefst 1 ton. En zijn trekkracht? 3.500 Kilogram! Het zal duidelijk zijn: de Ranger gaat geen klus uit de weg. Waarbij je als bestuurder kunt rekenen op uitgekiende Ford-voorzieningen als Trailer Sway Control, dat slingeren en uitbreken van aanhangwagens voorkomt, en het geavanceerde SYNC 3 infotainmentsysteem. Want ook in een werkpaard als de Ranger mag je niets tekortkomen.

Orange Ford Ranger on road
Ford Active Range

Ford Active range. De crossovers van Ford

Op zoek naar iets compacters, zonder specifieke SUV-kenmerken als vierwielaandrijving, maar wél met een stoer uiterlijk? Ook daarvoor biedt Ford alle mogelijkheden. Maak kennis met de Ford crossovers die niet voor niets de naam Active kregen: de KA+ Active, Fiesta Active en Focus Active. Wie weet zijn deze crossovers voor jou de gulden middenweg, want de Active uitvoeringen staan voor een avontuurlijke stijl van leven en blinken uit in comfort, wendbaarheid en dynamiek.

Ford SUV's

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top