Home > Alle modellen > Ford-SUV GLP

Als je op zoek bent naar een SUV, dan krijg je bij Ford altijd een slim exemplaar. Waarom? Omdat Ford SUV’s zo intelligent ontworpen zijn, dat ze veelzijdigheid met tal van praktische innovaties en een stijlvol design combineren. Bovendien zijn ze voorzien van opmerkelijke technologieën, terwijl ze ook nog eens tot de meest zuinige SUV’s behoren. Kijk, dat is slim.

Deze voorzieningen kenmerken de perfecte SUV

Ford SYNC steering wheel controls

Ford SYNC

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Lees meer

 

Ford EcoBoost engine

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om je de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Lees meer

Intelligent All-Wheel Drive

Intelligente vierwielaandrijving

Onder alle omstandigheden wil je grip op de weg houden. De intelligente vierwielaandrijving bepaalt hoeveel balans en reactievermogen nodig is in natte, droge of gladde omstandigheden of op wisselend terrein. Het stuurt dan de juiste hoeveelheid vermogen naar de voor- of achteras. En voorziet zo in uitstekende controle en minder verbruik.

Lees meer

Ford EcoSport

Zo zie je het toch graag? Slim en behendig, krachtig en zuinig. Met geavanceerde SYNC handsfree technologie en de revolutionaire 1.0 EcoBoost motor – die niet voor niets vijf keer op rij International Engine of the Year was. Een heel nieuw soort compacte SUV: ontdek het zelf.

Blue Ford EcoSport SUV
Grey Ford Kuga SUV on road

Ford Kuga

Hoe je hem ook bekijkt, hij is een opvallende verschijning. Vanbinnen en vanbuiten. Een SUV die presteert, maar tegelijk zuinig is. En die een indrukwekkend aantal slimme voorzieningen, systemen en technologieën heeft, zoals Intelligent All-Wheel Drive, geavanceerde SYNC 3 spraakbediening met een 8-inch touchscreen, Active Park Assist en Park Out Assist voor moeiteloos parkeren en Active City Stop wat helpt om aanrijdingen bij lage snelheden te voorkomen.

Ford Edge

Zoek je de top in het SUV aanbod, dan kom je uit bij de gloednieuwe Ford Edge. Een toonbeeld van moderne verfijning. Krachtig maar zuinig. Eigentijds vormgegeven en boordevol geavanceerde technologieën.

EcoSport
Blue Ford Ranger on road

Ford Ranger

Noem het 4x4, all-wheel drive, vierwielaandrijving… maar wat ons betreft geldt één ding: je hebt vier wielen om ze ook allemaal te gebruiken. Ontworpen om je op elk wegdek – en daarbuiten – optimale grip te geven. En de zekerheid dat je elk uitdagend terrein aan kunt.

Ford SUV's

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top