Home > Alle modellen > GALAXY > Kenmerken > Vermogen en efficiëntie

Vermogen en efficiëntie

Benzine of diesel: bij beide opties worden geavanceerde techniek en ingenieuze technologie gecombineerd voor een uitstekend vermogen en een indrukwekkend laag brandstofverbruik.

EcoBoost petrol engine

Meer vermogen. Minder verbruik

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om je de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

De nieuwe 1.5-liter Ford EcoBoost-benzinemotor is een welkome toevoeging aan de revolutionaire Ford EcoBoost-serie, met een lagere uitstoot en een brandstofverbruik van 6,5 liter/100 km, in combinatie met een vermogen van 160 pk.

Verscheidene dieselopties

Liever diesel? Een geavanceerde gloednieuwe Bi-turbo 2.0-liter TDCi geeft je 150 pk vermogen. De motor is uitgerust met de nieuwste technologieën om meer vermogen, koppel en zuinigheid en tegelijkertijd een lagere uitstoot te leveren. Het verbeterde design biedt tot wel 7% CO2-reductie terwijl het brandstofverbruik verbetert.

2.0L TDCi diesel engine for extra power and maximum efficiency
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Schakelpeddels: geniet van snel schakelen op een automaat

Gewoonlijk tref je schakelpeddels alleen aan op luxe sportwagens, maar bij ons zijn ze beschikbaar op zowel de automaat met 6 versnellingen als de Powershift-transmissies. Deze op raceauto's geïnspireerde techniek brengt snel en moeiteloos schakelen binnen handbereik. En omdat de peddels op het stuur zijn gemonteerd, schakel je efficiënter in bochten.

Top