Home > Alle modellen > Gezinsautos

Bij een nieuwe gezinsauto wil je het liefst niet kiezen tussen design of rijplezier: bij Ford delen we die mening.

Daarom combineren onze gezinsauto modellen ruimte en veelzijdigheid met een eigentijds ontwerp, vele veiligheidsvoorzieningen en een fantastische rijervaring.

En hoeveel je ook te vervoeren hebt, dankzij de nieuwste motoren is elke rit zo zuinig en schoon mogelijk.

Deze details kenmerken de perfecte gezinsauto

Ford Sync

Ford SYNC

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Ford EcoMode

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om je de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Ford Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control

Je kunt altijd op een veilige afstand rijden met Adaptive Cruise Control. Je stelt niet alleen de gewenste snelheid in, maar ook de afstand tot het verkeer vóór je. Wanneer de ingebouwde sensor een voorligger opmerkt, wordt je snelheid verlaagd om afstand te houden. Zodra de weg weer vrij is, geeft het systeem gas tot de door jouw gekozen snelheid weer bereikt is.

De Ford Focus

Als je een middelgrote gezinsauto zoekt die goede rijprestaties combineert met veel ruimte: dit is hem.

De Ford Focus is een echte vijfzitter en biedt dus plek voor het hele gezin. Dankzij de krachtige en tevens zuinige motoren kom je heel comfortabel van a naar b. En met zaken als Ford SYNC 3 met spraakbediening hoef je nooit meer je handen van het stuur te halen en met Active Park Assist zet je de auto veilig en snel in het gewenste parkeervak.

De Focus heeft veel veiligheidsvoorzieningen aan boord. Mede daarom was het de eerste auto die vier belangrijke veiligheidsonderscheidingen kreeg van EURO NCAP, naast de maximale vijfsterren veiligheidsbeoordeling.

Ford Focus on the road in green countryside
Red Ford C-MAX side angle

De Ford C-MAX

Zoek je een comfortabele, ruime en zuinige auto? Kies dan voor de C-MAX als vijfzitter of de Grand C-MAX als zevenzitter. De flexibele stoelen bieden je alle ruimte om het interieur aan je passagiers en bagage aan te passen.

Door de twee unieke schuifdeuren is de toegang tot de Grand C-MAX heel makkelijk, en de handsfree bediening van de achterklep is een uitkomst voor iedereen die regelmatig met beide handen vol boodschappen staat.

Zowel de C-MAX als de Grand C-MAX zijn ruim voorzien van veiligheidsvoorzieningen, waarvan sommige zo vooruitstrevend zijn dat ze een EURO NCAP onderscheiding voor innovatie hebben gekregen.

De Ford Kuga

Zoek je een stoere allrounder? Maak dan kennis met deze slimme SUV. Zijn stijlvolle gespierde design verraadt z’n daadkracht en vermogen tot presteren. Van binnen biedt de Kuga een ruim gevoel, wat nog eens versterkt wordt door het openklapbare panoramadak. Met Ford’s Intelligent Protection System worden alle veiligheidsvoorzieningen gecoördineerd voor een optimale bescherming. En de optionele vierwielaandrijving helpt je de controle te houden onder alle wegomstandigheden.

Grey Ford Kuga on road
Red Ford Mondeo Estate on Road

De Ford Mondeo

Wat heb je liever: een geraffineerde zakenauto of een praktische gezinsauto? De Mondeo is het allebei. Met zijn ideale mix van design, comfort en prestatievermogen. Met een ruim interieur en dito bagageruimte. En alle veiligheidsvoorzieningen zoals de opblaasbare gordels achter, die je familie optimaal helpen beschermen.

Ford gezinsauto modellen

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top