Home > Alle modellen > Gezinsautos

Bij een nieuwe gezinsauto wil je het liefst niet kiezen tussen design of rijplezier: bij Ford delen we die mening.

Daarom combineren onze gezinsauto modellen ruimte en veelzijdigheid met een eigentijds ontwerp, vele veiligheidsvoorzieningen en een fantastische rijervaring.

En hoeveel je ook te vervoeren hebt, dankzij de nieuwste motoren is elke rit zo zuinig en schoon mogelijk.

Deze details kenmerken de perfecte gezinsauto

Ford Sync

Ford SYNC

SYNC 3 heeft een kleurentouchscreen van 6,5 of 8 inch dat je via druk- en veegbewegingen kunt bedienen om op een meer intuïtieve wijze te navigeren. Via jouw stem kun je bovendien telefoneren, het entertainmentsysteem bedienen en zelfs een bestemming in jouw navigatiesysteem invoeren. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en slim genoeg om spraakopdrachten als "Ik moet tanken" te herkennen.

Ford EcoMode

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om je de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Ford Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control

Je kunt altijd op een veilige afstand rijden met Adaptive Cruise Control. Je stelt niet alleen de gewenste snelheid in, maar ook de afstand tot het verkeer vóór je. Wanneer de ingebouwde sensor een voorligger opmerkt, wordt je snelheid verlaagd om afstand te houden. Zodra de weg weer vrij is, geeft het systeem gas tot de door jouw gekozen snelheid weer bereikt is.

De Ford Focus

Een opvallend, eigentijds ontwerp dat de aandacht trekt. Met een reeks nieuwe technologieën, waaronder Ford Co-Pilot360 en FordPass Connect. Verder heeft de Focus heeft genoeg hoofd-, been- en elleboogruimte zodat zelfs de langste passagiers prima kunnen zitten Dat is de geheel opnieuw ontworpen Ford Focus, slimmer en veelzijdiger dan ooit.

 

Ford Focus on the road in green countryside
Red Ford Mondeo Estate on Road

De Ford Mondeo

Wat heb je liever: een geraffineerde zakenauto of een praktische gezinsauto? De Mondeo is het allebei. Met zijn ideale mix van design, comfort en prestatievermogen. Met een ruim interieur en dito bagageruimte. En alle veiligheidsvoorzieningen zoals de opblaasbare gordels achter, die je familie optimaal helpen beschermen.

Ford gezinsauto modellen

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top