Home > Alle modellen > KA+ > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

De KA+ is compact, maar zit toch vol met praktische functies, geavanceerde technologieën en geeft veel rijplezier. Zo biedt de KA+ waar voor je geld.
Dankzij Ford SYNC kan je geavanceerde spraakherkenning gebruiken om jouw muziek en mobiele telefoon te bedienen. 
En de KA+ ziet er niet alleen goed uit. Hij is ook slim en behulpzaam.

Ford Ka+ interior with SYNC touchscreen in the central panel

Bedien alles met je stem

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Ford KA+ radio controls in detail

Jouw soundtrack voor onderweg

De standaard radio (op de uitvoering met 85pk) biedt naast de stereoradio, ook een USB of Bluetooth verbinding waarmee je vervolgens muziek van jouw smartphone kan afspelen. Het Ford SYNC-systeem voegt hier stembesturing aan toe, in combinatie met een afstandsbediening op het stuur. Met AppLink kan je ook populaire apps voor Android en iOS met je stem aansturen. Audioboeken, de laatste sportuitslagen, evenementen bij jou in de buurt of jouw favoriete nummers op Spotify: je hoeft er alleen maar om te vragen.

Veel ruimte voor iedereen

KA + is een verrassend ruime compacte auto. De achterbank kan gemakkelijk drie passagiers tegemoet komen dankzij een royale schouderbreedte. Er is ook goed nieuws voor lange mensen: ze zullen geen kramp krijgen dankzij de ruime beenruimte.

Red Ford Ka+ showing the car full of people from a bird's perspective
Ford KA+ MyKey fob laying on the seat close-up

Zorgeloos je auto uitlenen

Wil je je auto zonder zorgen uitlenen aan een kennis of familielid? Met MyKey kun je de maximumsnelheid, een veiligheidsgordel herinnering en zelfs het geluidsvolume via de sleutel instellen.

Je kunt zelf de onbeperkte adminsleutel houden en de geprogrammeerde sleutel geven aan een kennis of familielid.

Top