Home > Alle modellen > NIEUWE KA+ > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Hij is lekker slim

Lekker rijden betekent je helemaal thuis voelen en van alle gemakken voorzien zijn. Daarom is de KA+ nu uitgerust met het geavanceerde SYNC 3. Dit infotainmentsysteem verbindt je muziek en telefoon en kun je bedienen via een overzichtelijk touchscreen of met je stem.

Ford Ka+ interior with SYNC touchscreen in the central panel

Zeg maar wat je wilt

En het gebeurt. Dat is het gemak van Ford SYNC 3: het handsfree bedieningssysteem waarmee je verbonden blijft met je telefoon. Waarmee je met je stem het navigatiesysteem kunt bedienen, als je dat niet via het 6,5-inch kleurentouchscreen kan of wilt. En het helpt je niet alleen files te vermijden, maar bijvoorbeeld ook een goed restaurantje in de buurt te reserveren door 'ik heb trek' te zeggen. En verbind je het met Apple CarPlay, Android Auto of Applink, dan heb je ook toegang tot je favoriete smartphone-apps, zoals Spotify. Klinkt goed, toch?

Je ruit in een oogwenk ijsvrij

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien.

Ford KA+ windscreen with quickclear heated
Ford KA+ rain sensing wipers

Je ruiten automatisch regenvrij

Wanneer zet je de ruitenwissers aan? Of harder? Of zachter? Dankzij de regensensor gaat ruitenwissen helemaal vanzelf. Zodra er vocht op de voorruit komt beginnen de wissers en passen hun snelheid vanzelf aan het weer aan, volgens een zelfgekozen gevoeligheidsniveau.

Zo zit je er altijd warmpjes bij

Heb geen last meer van de kou met de verwarmde voorstoelen. Druk op de knop en de stoelen blijven warm zolang jij het wilt.

Ford KA+ heated seats with arrows
MyFord dock screen

Slimme opbergruimte voor devices

MyFord Dock is een handig ruimte voor het plaatsen van je mobiele telefoon, MP3 speler of voor je navigatie, op zo’n manier dat je ze nog kan zien, zonder het zicht op de weg te verliezen. Het docking station zit bovenop het dashboard en heeft een hanig klepje wat jouw device in de juiste positie houdt.

Zorgeloos je auto uitlenen

Wil je je auto zonder zorgen uitlenen aan een kennis of familielid? Met MyKey kun je de maximumsnelheid, een veiligheidsgordel herinnering en zelfs het geluidsvolume via de sleutel instellen.

Je kunt zelf de onbeperkte adminsleutel houden en de geprogrammeerde sleutel geven aan een kennis of familielid.

Ford KA+ MyKey on seat
Top