Home > Alle modellen > KA+ > Technische kenmerken > Rijervaring

Rijervaring

Licht en flexibel. Soepel en zelfverzekerd. De KA+ reageert perfect op alle rijomstandigheden. 
Een reeks slimme technologieën zorgt ervoor dat iedere rit gemakkelijk en ontspannen is - en veiliger voor jou en jouw passagiers.
Of je nu een ritje door de stad maakt of daarbuiten, in jouw KA+ is iedere trip een genot.

Grey Ford KA+ rear view in city streets at night

Kleine parkeerplaats? Geen probleem.

Je kunt snel en vol vertrouwen parkeren met parkeersensoren achter. Ze helpen je met waarschuwingssignalen bij het bepalen van de afstand tussen jou en de obstakels achter de auto.

Minder vermoeidheid en minder verbruik

Je rijdt ontspannen binnen elke ingestelde snelheidslimiet door Cruise Control met regelbare snelheidsbegrenzer te gebruiken. Zonder je voet op het gaspedaal te hoeven houden, beperk je het risico op snelheidsovertredingen en bespaar je brandstof.

Red Ford Ka+ in the city driving behind a blue Ka+
Blue Ford Ka+ driving in a city, followed by a black car

Eenvoudiger heuvelopwaarts wegrijden

Je auto starten op een helling is nu heel makkelijk. De helling wegrijassistent voorkomt dat je achteruit rolt door de remkracht op de wielen gedurende enkele seconden te handhaven. Zo heb je meer tijd om je voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen. Ook handig op een gladde ondergrond.

Ford KA+ SYNC with Emergency Assistance

Directe hulpoproep in een noodsituatie

In geval van nood wil je zo snel mogelijk hulp inschakelen. Dankzij Ford SYNC met noodhulpsignaalSYNC with Emergency Assistancekan dat. In het onwaarschijnlijke geval van een ongeluk waarbij de airbag geactiveerd of de brandstofpomp uitgeschakeld wordt, kan deze technologie via jouw telefoon met Bluetooth®Bluetooth Trademark naar de alarmcentrale bellen. Het systeem kan cruciale informatie, zoals GPS-coördinaten, zelfs doorgeven als je bewusteloos bent.

Top