Home > Alle modellen > NIEUWE KA+ > Technische kenmerken > Veiligheid en beveiliging

Je bent goed beschermd

Als het gaat om jou en je passagiers te beschermen, haalt de KA+ alles uit de kast. Veel nieuwste veiligheidssystemen staan tot je beschikking. Zo helpt de auto je om in de goede rijbaan te blijven door je positie te controleren en deze automatisch te corrigeren als dat nodig is.

Blijf de situatie altijd meester

De Electronic Stability Control controleert voortdurend de positie van uw auto. Het systeem registreert wanneer een van uw wielen grip verliest en past automatisch een remimpuls toe waardoor de auto weer stabiliseert. Met geavanceerde sensoren van het antiblokkeerremsysteem en het Traction Control System wordt het gedrag van de auto in de gaten gehouden.

Silve Ka+
Ford Ka+ parked on a street

Maximale grip met een minimale inspanning

Weet jij hoe je het best slippende wielen voorkomt? Met het Traction Control systeem. Door continu het vermogen dat naar elk wiel wordt overgebracht te controleren en aan te passen, biedt het je maximaal contact en optimale grip wanneer je accelereert.

Dit bevordert de veiligheid van kinderen

De KA+ is ontworpen om jonge kinderen tijdens elke rit veilig te houden. En met ISOFIX-bevestigingspunten voor de kinderstoelen achterin, is er meer dan voldoende ruimte voor twee kinderstoeltjes.

Ford Ka+ back seat SOFIX child seat attachment
Top