Home > Alle modellen > NIEUWE KUGA > Technische kenmerken > Gebruik

Klaar voor alles

Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. De nieuwe Ford Kuga is het perfecte voertuig om de avonturier in je los te laten. En met een reeks accessoires om spullen op het dak te vervoeren, is de Ford Kuga meer dan geschikt voor een weekendje weg.

Het interieur van de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid

Flexibele, aanpasbare achterbank 

Het dynamische interieur van de nieuwe Ford Kuga geeft je de ultieme vrijheid om je voertuig aan elke reis aan te passen. Heb je meer kofferruimte nodig voor een lange trip of wil je liever de luxe van wat extra beenruimte? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven. Schuif je de stoelen naar voren, dan verhoog je het laadvermogen met maar liefst 67 liter, zodat je zonder problemen alles kunt inpakken wat je nodig hebt.

Dakrails

De stijlvolle zijdeglans aluminium of zwart afgewerkte dakrails accentueren het opvallende SUV-karakter van je nieuwe Ford Kuga en vormen tegelijkertijd de basis om tal van accessoires aan te bevestigen. 

De Ford Kuga Plug-In Hybrid rijdt over een brug
de opbergmogelijkheden in de Ford Kuga Plug-In Hybrid

Overal handige opbergmogelijkheden

Het strakke, overzichtelijke ontwerp van Kuga's interieur creëert veel nuttige opbergruimte in de cabine. De grote mediabak in de middenconsole biedt zelfs ruimte aan de grootste smartphones. Er zijn grote bekerhouders voor de bestuurder en passagier en zelfs de deuren zijn ontworpen om ruimte te maximaliseren. 

Ruim en praktisch 

Inkopen doen of je kinderen naar school brengen wordt kinderspel. Of waarom neem je niet wat fietsen mee om op ontdekking te gaan? Kuga's flexibele achterbank en het laadvermogen van maximaal 1534 liter zorgen ervoor dat je altijd over alle benodigde ruimte beschikt. 

De ruime kofferbak van de Kuga Plug-In Hybrid
De inschuifbare trekhaak van de Ford Kuga Plug-In Hybrid

Inschuifbare trekhaak: handig als het nodig is

Een trekhaak zit gewoonlijk vast aan de auto. Hij steekt dus altijd uit aan de achterkant. Met de uitschuifbare trekhaak (optioneel) is het heel eenvoudig om de trekhaak weg te klappen achter de bumper als hij niet gebruikt wordt.

Top