Home > Alle modellen > NIEUWE KUGA > Technische kenmerken > Gebruik

Klaar voor alles

Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. De nieuwe Ford Kuga is het perfecte voertuig om de avonturier in je los te laten. Hij levert een indrukwekkend sleepvermogen van 1.800 kgTooltip met de 1.5-liter EcoBoost benzinemotor en 1.200 kg met de oplaadbare hybride. En met een reeks accessoires om spullen op het dak te vervoeren, is de Ford Kuga meer dan geschikt voor een weekendje weg.

Het interieur van de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid

Flexibele, aanpasbare achterbank 

Het dynamische interieur van de nieuwe Ford Kuga geeft je de ultieme vrijheid om je voertuig aan elke reis aan te passen. Heb je meer kofferruimte nodig voor een lange trip of wil je liever de luxe van wat extra beenruimte? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven. Schuif je de stoelen naar voren, dan verhoog je het laadvermogen met maar liefst 67 liter, zodat je zonder problemen alles kunt inpakken wat je nodig hebt.

Dakrails

De stijlvolle zijdeglans aluminium of zwart afgewerkte dakrails accentueren het opvallende SUV-karakter van je nieuwe Ford Kuga en vormen tegelijkertijd de basis om tal van accessoires aan te bevestigen. 

Dakrails op de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid
Rode nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid met open achterklep

Hij trekt alles

Dagje klussen met aanhanger? Of een weekendje weg met de zeilboot of caravan? De nieuwe Ford Kuga is van de partij. Met z’n indrukwekkende trekkracht tot 1.800 kg. En een trekhaak die je snel en eenvoudig wegklapt wanneer je hem niet nodig hebt. Als je wilt kan dit zelfs elektrisch. Met één druk op de knop. Trouwens, er is ook een volledig afneembare trekhaak leverbaar.

Ruim en praktisch 

Inkopen doen of je kinderen naar school brengen wordt kinderspel. Of waarom neem je niet wat fietsen mee om op ontdekking te gaan? Kuga's flexibele achterbank en het laadvermogen van maximaal 1534 liter zorgen ervoor dat je altijd over alle benodigde ruimte beschikt. 

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace
Top