FORD MONDEO HYBRID

PERSONALISEER JOUW MONDEO 

 

Getoond model is een ST-Line

GENIET VAN HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Maak je lange reizen, korte ritten of een beetje van beide? Met de Ford Mondeo Hybride doe je het even comfortabel en efficiënt. Want ga je meer kilometers maken, dan kies je voor de krachtige en zuinige 2.0-liter benzinemotor. En voor de kortere ritten neem je de elektrische motor met lichtgewicht lithium-ionaccu met een capaciteit van 1,4 kWh. Deze wordt nog efficiënter dankzij Regenerative Braking, waarmee tot wel 90% van de energie, die anders verloren gaat door de remwrijving, wordt opgevangen en gerecycled om de batterij weer op te laden.

Hybrid Technology

EEN ELEGANTERE MANIER VAN RIJDEN

De Ford Mondeo is uitgerust met geavanceerde technologieën om je het leven gemakkelijker te maken. Sommige systemen, zoals Cruise Control met Stop and Go en Lane Keeping System, letten en reageren voortdurend op veranderende omstandigheden op de weg, het verkeer en je rijgedrag. Andere handige functies, zoals Hill Start Assist en Active Noise Cancellation, zorgen voor een stressvrije, meer ontspannen rijervaring.

Rijervaring

Ford Mondeo driving in tunnel front three quarter view
Ford Mondeo interior with front seats and dashboard

GENIET VAN ELKE RIT

De Ford Mondeo gebruikt slimme technologie en intelligent design om ervoor te zorgen dat je samen met je passagiers alles uit elke rit kunt halen. Van sfeerverlichting die je aan je gemoed kunt aanpassen tot automatische temperatuurregeling en zelfs multi-contour-massagestoelen op voorstoelen… Elk detail is ontworpen voor een ontspannende rit. De Mondeo Hybrid is nu ook verkrijgbaar als ST-Line, een mooie combinatie van een sportieve en toch ook zuinige Mondeo.

Comfort en gemak

HET VERMOGEN DAT JE WILT EN DE EFFICIËNTIE DIE JE NODIG HEBT

De Mondeo biedt een fantastische combinatie van een indrukwekkend motorvermogen (140kW/187pk) en een laag brandstofverbruik. Vrijwel alle uitvoeringen hebben een gemiddelde CO2 uitstoot van minder dan 100gr/km.

De Mondeo beschikt over een hybride aandrijflijn met een 43Ah Lithium Ion accu in combinatie met een 2.0L benzinemotor. Alle uitvoeringen hebben standaard een eCVT automatische transmissie.

Vermogen en efficiëntie

White Ford Mondeo driving past traffic lights view from above
White Mondeo with businessman walking past

VOL SLIMME VEILIGHEID TECHNOLOGIE

De Mondeo zit vol met veiligheidsystemen om jou, je passagiers als mede weggebruikers veilig te houden. Technologie als noodstop hulp (helpt in een noodsituatie doeltreffender te remmen) en herkennen van overstekende voetgangers kan proactief ongelukken vermijden.

Veiligheid en beveiliging

ALLE MONDEO UITVOERINGEN

Vergelijk Uitvoeringen (3.5MB PDF)

Ford Promotions

BEKIJK ONZE LAATSTE AANBIEDINGEN

Lees meer

Klik op onderstaande links voor meer informatie