Home > Alle modellen > MONDEO > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

 

Red Ford Mondeo with a little frost on the windshield

Je ruit in een oogwenk ijsvrij

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien.

Zeg hallo tegen het daglicht

Wil je ook van de buitenlucht genieten tijdens het rijden? Met het elektrisch bedienbare dakluik van het panoramadak kun je met één druk op de knop volop genieten van natuurlijk licht. Terwijl het reflecterende glas je koel houdt en tegen schadelijke uv-straling beschermt.

Red Ford Mondeo with a panoramic roof parking between two cars on the street
Ford Mondeo interior detail with automatic transmission and ambient lighting

Interieurverlichting naar wens

Zelf de sfeer in je auto bepalen? Neem sfeerverlichting om de kleur in het interieur naar eigen smaak in te stellen als het donker is.

Laat je niet verblinden

Je rijdt veiliger in het donker als je niet constant verblind wordt door de koplampen van auto’s achter je. De automatisch dimmende binnenspiegel dimt daarom vanzelf zodra hij fel licht registreert.

A detail of a woman looking into auto dimming rear view mirror
Ford MyKey

Zorgeloos je auto uitlenen

Wil je je auto zonder zorgen uitlenen aan een kennis of familielid? Met MyKey kun je de maximumsnelheid, een veiligheidsgordel herinnering en zelfs het geluidsvolume via de sleutel instellen.

Je kunt zelf de onbeperkte adminsleutel houden en de geprogrammeerde sleutel geven aan een kennis of familielid.

Ga lekkerder zitten

Fris blijven op lange ritten? Dat lukt beter met massagestoelen voor bestuurder en bijrijder. Deze bieden niet alleen extra steun, maar kunnen zonodig ook een massage geven. 

Multi-Contour Seat
Top