Home > Alle modellen > > > Comfort en gemak

Meer comfort, meer plezier

Wil je meer rijplezier? Je krijgt het. Met geavanceerd infotainment, oorstrelende B&O audio, verwarmde stoelen, verwarmd stuur en veel en veel meer.

Ford SYNC interior display

Zeg maar wat je wilt

En het gebeurt. Dat is het gemak van Ford SYNC 3: het handsfree bedieningssysteem waarmee je verbonden blijft met je telefoon. Waarmee je met je stem het navigatiesysteem kunt bedienen, als je dat niet via het 8-inch kleurentouchscreen kan of wilt. En het helpt je niet alleen files te vermijden, maar bijvoorbeeld ook een goed restaurantje in de buurt te reserveren door 'ik heb trek' te zeggen. En verbind je het met Apple CarPlay, Android Auto of Applink, dan heb je ook toegang tot je favoriete smartphone-apps, zoals Spotify. Klinkt goed, toch?

Je bent er live bij

Je hoeft geen tickets te bestellen om je favoriete artiesten op hun best te horen. Instappen is genoeg. Want binnen geniet je van het ongelofelijke geluid van B&O PLAY. Dit hoogwaardige 675-Watt audiosysteem biedt een rijke luisterervaring via een set van 10 speakers, een woofer en een subwoofer. En de akoestiek is volledig afgestemd op het interieur. Dus draai de volumeknop open en geniet van muziek in je eigen concertzaal, jouw EcoSport.

Live venue with B&O logo
EcoSport interior with arrow graphic to illustrate warmth

Zo zit je er altijd warmpjes bij

Of het nu een frisse ochtend, koude dag of ijskoude nacht is, je zult niet meer met koude handen achter het stuur zitten. Want niet alleen kun je de voorstoelen onafhankelijk van elkaar verwarmen op drie verschillende instellingen; je kunt ook het stuur in no-time laten opwarmen. Dus doe je handschoenen gerust uit als het koud is.

Je ruit in een oogwenk ijsvrij

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien.

Frosted windshield image
Frosted wing mirror

Spiegels die zichzelf beschermen

Je kwetsbare spiegels wil je goed beschermen. De elektrisch inklapbare buitenspiegels klappen naar binnen om beschadiging aan de spiegels en richtingaanwijzers te voorkomen.

Top