Home > Alle modellen > NIEUWE FOCUS > Technische Kenmerken > Comfort en Gemak

Comfort en Gemak

Stap in een ruimte die je aangenaam zal verrassen. Het interieur is niet alleen fraai vormgegeven, maar ook nog eens van alle geavanceerde gemakken voorzien.

 

 

Ford Focus B&O PLAY

Geniet van je favoriete muziek

Wat je smaak ook is, muziek moet klinken zoals de artiest het bedoeld heeft. Dat is precies wat je kunt verwachten in de gloednieuwe Focus met B&O PLAY. Het hoogwaardige 675 Watt-audiosysteem heeft een warm, krachtig geluid. De set bestaat uit 10 speakers, een woofer en een subwoofer. Deze geavanceerde technologie is door de akoestiekspecialisten van B&O PLAY speciaal ontworpen voor en afgestemd op de Focus. Draai dus de volumeknop open en waan je in je privéconcertzaal.

Laat de zon binnen

Hou je van veel natuurlijk licht? Kies er dan voor om het stalen dak te laten vervangen door een volledig panoramadak. Dot creëert een licht en luchtig interieur. De voorste helft is elektrisch bedienbaar en kan kantelen en naar achter schuiven. Dankzij het volledige intrekbare zonnescherm kun je het glas openen om frisse lucht binnen te laten en tegelijkertijd beschermd te blijven tegen de zon.

Ford Focus panoramic roof
Ford Focus hands-free tailgate

Bedien de achterklep handsfree

Als je je handen vol hebt en je Focus jou met de sleutel opmerkt, hoef je alleen nog maar je voet onder de achterbumper te bewegen en de achterklep gaat automatisch open of dicht.

Onderweg opladen

Altijd een opgeladen telefoon bij je hebben? Dat kan. Het grote mediavak voor de schakelpook biedt zelfs ruimte aan de grootste smartphones. Nu draadloos opladen ook beschikbaar is voor compatibele smartphonesTooltip, is het nog makkelijker om te zorgen dat je apparaten altijd klaar voor gebruik zijn.

Ford Focus wireless charging
Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen

Ga voor handsfree met SYNC 3

In je Focus blijf je verbonden en kun jij je telefoon, muziek en navigatiesysteem bedienen met spraakopdrachten. Dankzij SYNC 3. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door 'Ik heb trek' te zeggen. Het systeem kan ook je sms'jes hardop voorlezen. Op het kleurentouchscreen kun je eenvoudig navigeren door te drukken en te vegen. SYNC 3 is ook verbonden met Apple CarPlay en Android Auto en met Applink heb je toegang tot je favoriete smartphone-apps.

Top