Ford Puma
Blue Ford Puma

FORD OPTIONS FORD PUMA

Droom jij er weleens van om iedere twee of drie jaar een nieuwe Ford te rijden? Met de zekerheid van een nieuwe auto én de zekerheid van een vast laag maandbedrag? Met Ford Options is deze droom nu te vervullen, zo rij je een Ford Puma nu al vanaf € 209,- per maand. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2022.

Jouw nieuwe Ford inclusief garantie en onderhoud

Wil je volledig onbezorgd rijden? Vanaf slechts € 1,- per dag geniet jij van je nieuwe Ford inclusief garantie én onderhoud. Kies voor het Ford Protect Verlengde Garantie in combinatie met een Ford Protect Service Plan Plus. Zo heb je de onderhoudskosten onder controle en ben je verzekerd van de inzetbaarheid van jouw Ford.

MET FORD OPTIONS KIES JE VOOR:

  • Een rente vanaf 2,9%
  • Een looptijd van 24 of 36 maanden
  • Een vast maandbedrag
  • Een toekomstige gegarandeerde minimale inruilwaarde met 3 opties aan het eind van de looptijd: 1 De auto inruilen voor een nieuwe Ford, 2 de auto teruggeven en 3 de auto houden

FORD PUMA TITANIUM MET 2,9%Tooltip RENTE

Contante prijs
€28.665,-
Aanbetaling
€8.756,-
Totaal kredietbedrag
€19.909,-
Vaste debet rentevoet
2,9%
Jaarlijks kosten percentage
2,9%
Duur overeenkomst 36 mnd
Termijn bedrag (p.mnd.) €209,-
Slottermijn €13.845,-
Totaal te betalen bedrag €21.369,-
next
prev

Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V., kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Ford Credit geeft geen advies; je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste krediet aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kan je vinden via de website van Ford Credit en de Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan jou verstrekt. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2022.