Home > Alle modellen > People Carrier

Hoeveel personen je waar ook heen wilt vervoeren, je vindt altijd een geschikte Ford. 

In onze brede range vind je stijlvolle voertuigen om een gezin, een team of een groep van vijf, zeven, negen, 11 of 18 personen comfortabel te vervoeren. Elk model is voorzien van vele baanbrekende technologieën en veiligheidsvoorzieningen. Je zult tijdens elke rit kunnen genieten van een auto die even plezierig als zuinig rijdt.

Welke Ford past het best bij jou? Ontdek het hier.

Deze voorzieningen kenmerken de perfecte personenauto.

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

 

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om je de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Wil je aanrijdingen voorkomen bij lage snelheden? Vertrouw dan op Active City Stop dat bij snelheden onder 50 km/u  voortdurend de afstand tussen jou en het voertuig voor je meet. Remt je voorligger onverwacht? Dan remt het systeem automatisch mee.

De Ford Tourneo Connect

Wil je comfortabel rijden met vijf of zeven personen? Dan bieden de Tourneo Connect of de Tourneo Grand Connect alle ruimte en flexibiliteit die je wilt.

Ford Ka Plus in Blue parked on a city street
Ford B-Max in Gold parked outside a cafe

De Ford S-MAX

Meer of minder mensen vervoeren met meer of minder bagage is eenvoudig in de sportief gestylde en technisch vooruitstrevende S-MAX. De in 32 combinaties op- en neerklapbare stoelen bieden ruimte aan zeven personen. Met gemak.

Kijk hoe goed de Ford S-MAX bij jouw actieve leven past.

Ford Galaxy

Met geavanceerde technologie en premium design combineert de Ford Galaxy eersteklas kwaliteit met het hoogste niveau van ruimte, comfort en innovatie. Met krachtige en zuinige motoren en standaard met 7 zitplaatsen

Orange Ford EcoSport 3/4 angle
Ford B-Max in Gold parked outside a cafe

De Ford Tourneo Custom

Wil je tot negen personen op een comfortabele en veilige manier vervoeren? Dan maakt de Tourneo Custom het je makkelijk: met meer dan 30 stoelcombinaties, maximale flexibiliteit en vele geavanceerde technologieën die het leven prettiger maken. Oja, hij is de enige in zijn klasse met een vijfsterren beoordeling van Euro NCAP.

De Ford Transit Bus/Minibus

Maak van vervoer een plezier. Met deze uitzonderlijk ruime en veelzijdige minibus die ruimte biedt aan 18 personen. Hij is voorzien van alle gemakken en technologieën en biedt je meerdere keuzemogelijkheden als het gaat om de wielbasis en stoelconfiguratie. Flink in prestaties, maar zuinig in verbruik en uitstoot.

Ford Fiesta in Blue on the move

Personenvervoer

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top