Home > Alle modellen > S-MAX > Technische kenmerken > Rijervaring

Rijervaring

Zie wat eraan komt, ongeacht van welke kant.

Een kleine camera aan de voorkant van de gloednieuwe S-MAX toont een split-screenweergave op het multifunctionele display, zodat je voertuigen, fietsers en voetgangers van beide kanten aan ziet komen. Deze optionele technologie is onmisbaar als je uit een nauwe parkeerplek wilt manoeuvreren of in wilt voegen op een drukke straat waar jouw zicht beperkt is.

 

 

Eenvoudiger heuvelopwaarts wegrijden

Je auto starten op een helling is nu heel makkelijk. De helling wegrijassistent voorkomt dat je achteruit rolt door de remkracht op de wielen gedurende enkele seconden te handhaven. Zo heb je meer tijd om je voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen. Ook handig op een gladde ondergrond.

Vanaf nu parkeer je moeiteloos

Wil je zelfs op de lastigste plekken eenvoudig parkeren? Je krijgt parkeerhulp met één druk op de knop. Dan zoeken sensoren een geschikte plek en stuurt de auto zichzelf automatisch de parkeerplek in. En jij? Jij hoeft alleen maar het gaspedaal, de koppeling en de rem te bedienen.

Makkelijker je parkeerplek verlaten

Is het niet prettig om ook bij het uitparkeren een beetje hulp te krijgen? Laat uitparkeerhulp sturen, terwijl jij het gaspedaal, de rem en versnellingen bedient. Zodra je de plek verlaat, krijg je een signaal dat je het stuur weer kunt overnemen.

Ford S-MAX reversing from parking spot with Park Out Assist
Ford SYNC 2 with Emergency Assistance

Directe hulpoproep in een noodsituatie

In geval van nood wil je zo snel mogelijk hulp inschakelen. Dankzij Ford SYNC met noodhulpsignaalSYNC with Emergency Assistance kan dat. In het onwaarschijnlijke geval van een ongeluk waarbij de airbag geactiveerd of de brandstofpomp uitgeschakeld wordt, kan deze technologie via jouw telefoon met Bluetooth®Bluetooth Trademark naar de alarmcentrale bellen. Het systeem kan cruciale informatie, zoals GPS-coördinaten, zelfs doorgeven als je bewusteloos bent.

 

Top