De sportieve ST-Line modellen zijn uitermate luxe en sportief uitgerust.

Een brede range praktische extra’s en details tonen de Fiesta, EcoSport, Focus of Kuga op zijn best.

Zet je schrap: stap over op de ST-Line!

 

DEZE DETAILS KENMERKEN DE FORD ST-LINE RANGE

OPVALLEND SPORTIEF

Hoe blijf je jong en vol energie? Rijd in de Fiesta ST-Line en je weet het antwoord. Hij is lekker gretig en stuurt gemakkelijk en strak. Neem maar eens een scherpe bocht, in het donker: zijn sportieve onderstel geeft soepel mee, terwijl de meedraaiende koplampen de weg veilig verlichten. Iets voor jou?

Ontdek Fiesta ST-Line

White Ford Fiesta ST-Line parked by pillars
Blue Ford EcoSport ST-Line parked by building

ECOSPORT ST-LINE

Hij is ruim én wendbaar en daarmee de perfecte SUV voor in de stad en daarbuiten. Het unieke design, een ander kleur dak ten opzichte van de carrosseriekleur en donkere velgen, zorgen voor een ideale mix van praktich en er goed uit zien.

Rooie stiksels in het interieur en de ST-Line batch maken deze EcoSport sportief en verfijnd.

Ontdek EcoSport ST-Line

 

SPORTIEF IN ELK DETAIL

Wil jij je van je sportiefste kant laten zien? De gloednieuwe Focus ST-Line geeft je die dynamische look die autorijden net even spannender maakt. Bijvoorbeeld met een dubbele uitlaat, een zwarte mesh grille en een unieke bumper aan de voorkant. De ST-Line-badges en 17" lichtmetalen velgen maken het helemaal af.

Ontdek Focus ST-Line

 

Blue Ford Focus ST-Line parked by building
De Ford Kuga ST-Line Plug-In Hybrid rijdt op de weg

DE KUGA ST-LINE

Brutaal, sportief en niet te stoppen. De Kuga ST-Line is een SUV waar je het avontuur mee aan kunt gaan. Gemaakt om te presteren, met opvallende lichtmetalen velgen en sportieve ophanging, krijg je de ultieme rijervaring. En vanbinnen geniet je van de uitstekende opbergruimtes en er is ruimte voor de hele familie.

Ontdek Kuga ST-Line

Klik op onderstaande links voor meer informatie