Home > Alle modellen > TOURNEO CONNECT > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

Elk aspect, eigenschap en technologie in de Tourneo Connect is er om in jouw behoeften te voorzien, waardoor elke reis makkelijker, meer ontspannen en comfortabeler wordt.

Ford SYNC 2

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Tot 16 stoelconfiguraties voor maximale flexibiliteit

Een slim stoelsysteem, inclusief Ford Fold Flat-systeem, zorgt ervoor dat het interieur gemakkelijk ingericht kan worden voor passagiers, bagage, volumineuze of lange items, of een combinatie van allemaal. In de Tourneo Connect met 5 zitplaatsen worden de achterstoelen 60/40 opgesplitst. En met de rugleuningen naar beneden gevouwen, kunnen de stoelen naar voor worden gekanteld om de bagageruimte van de auto te maximaliseren. Als je nog meer ruimte nodig hebt voor zware, grote voorwerpen, kunnen de stoelen snel en eenvoudig helemaal worden verwijderd.

Tourneo Connect open centre console

Alles op zijn plek

Je wilt niet alleen jezelf en je passagiers een goede plek bieden, maar ook al je spullen. Met de vele handige opbergvakken heb je alle ruimte voor telefoons, opladers, zonnebrillen, geld, bekers, drankjes en meer.

Top