Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Ask Ford
Home > Alle modellen > TOURNEO CUSTOM
Consumenten(advies)prijs vanaf

Toonbeeld van elegantie en functionaliteit.

 

Dilemma’s kunnen leuk zijn...

Een kleur selecteren is makkelijk. Maar welke kies je?

Getoond model is een Titanium

Stel samen
Ford Tourneo Custom

Ziet de borden die jij misschien mist

Omdat je niet altijd alles tegelijk kunt zien, is verkeersbordherkenning een handige steun. Het herkent alle verkeerborden langs de weg en toont een pictogram van het betreffende bord op het instrumentenpaneel.

Innovatieve achterstoelen met flexibele plaatsing

Met de flexibele achterstoelen kan je gebruik maken van meer dan 30 verschillende stoelopstellingen. Als je een bepaalde stoel niet gebruikt, kan je hem samenvouwen zodat hij nog maar de helft van de ruimte inneemt. Of als jouw passagier een tafeltje nodig heeft, kan je een van de rugleuningen naar beneden klappen, zodat er een vlak oppervlak ontstaat. Het creëren van extra bagageruimte gaat ook snel en gemakkelijk: vouw een of alle stoelen op de achterste rij samen en duw ze naar voren totdat deze zich net achter de tweede rij bevinden. Hierdoor houd je achterin een grote open ruimte over. Je kunt de stoelen ook helemaal verwijderen. 

Met zoveel opties is het systeem eenvoudig aan te passen naar jouw behoeften. En de passagiers zullen de stoelen met verstelbare rugleuning uiterst comfortabel vinden. Ook zijn er ISOfix-bevestigingspunten voor kinderzitjes.

De volgende generatie dieselmotoren

De Tourneo Custom is ontworpen met het oog op de strenge Euro 6 emissienorm. De generatie Ford EcoBlue 2.0 liter TDCi-dieselmotoren combineert uitstekende prestaties en kracht met een lager brandstofverbruik en lagere uitstoot: vanaf 6,3 L/100 km en 159 g/km CO2

Om de kosten nog verder te verlagen worden onderhoudsbeurten nu om de 60.000 km of twee jaar gepland. Met twee verschillende vermogens.130 pk/385 Nm en 170 pk/405 Nm) is er altijd een optie die bij u past.

Voorkom de gevolgen van een ongeluk

Een aanrijding wil je liever voorkomen. Of in ieder geval minder ernstig maken. Daarbij helpt Pre-Collision Assist. Bij snelheden tot 80 km/u waarschuwt deze voor voertuigen en mensen op je weg. Als je niet reageert, remt het systeem automatisch om de ernst van een ongeluk te beperken of te voorkomen.

Alle TOURNEO CUSTOM uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen (PDF)
Aktuellen Angebote

Bekijk onze laatste aanbiedingen

Lees meer

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Anderen bekeken ook

Top