• Consumentenprijs vanaf
    € 
  • Inruilpremie
  • Actieprijs vanaf
    € 
  • SAMENSTELLEN

DE TOURNEO CUSTOM

Met zitplaatsen voor maximaal acht personen biedt de Ford Tourneo Custom een praktische en veelzijdige binnenruimte, met het uitzonderlijke comfortniveau van een eersteklas personenvoertuig. Nu verkrijgbaar als diesel of geavanceerde hybride-opties. Het resultaat is een personenauto die verfijnder is dan ooit.

PERSONALISEER JOUW TOURNEO CUSTOM 

 

Getoond model is een Titanium

New Ford Tourneo Custom PHEV parked next to modern building
Tourneo Custom PHEV skeletal view of powertrain

VOOR MEER EFFICIËNTIE

Ford Tourneo Custom is verkrijgbaar als EcoBlue Hybrid. Deze technologie helpt het brandstofverbruik en CO2- uitstoot te verminderen, het systeem biedt extra ondersteuning aan de verbrandingsmotor wanneer dat nodig is. Kinetische energie en regeneratief remmen laden de 48-volt hybride accu op terwijl je rijdt.

Vermogen en efficiëntie

Tourneo Custom PHEV skeletal view of battery

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

De Tourneo Custom PHEV maakt gebruik van twee afzonderlijke krachtbronnen. Een elektrische motor met accu drijft het voertuig aan, terwijl de 1.0 liter Ford EcoBoost-benzinemotor de hybride accu oplaadt en het bereik van het voertuig uitbreidt tot wel 500 km. De bestuurder kan kiezen uit drie beschikbare EV-modi, waaronder EV Now, waarmee je zonder uitstoot op elektrisch vermogen tot een beoogde actieradius van 56 km kunt rijden. De PHEV-accu kan ook worden opgeladen via openbare laadpunten.

Vermogen en efficiëntie

Tourneo Custom PHEV EcoBlue diesel engine

EFFICIËNTE DIESELTECHNOLOGIE

De Tourneo Custom is uitgerust met 2.0 liter EcoBlue-dieselmotoren met vier aandrijflijnen, variërend van 105 tot 185 pk. Elk motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.

Vermogen en efficiëntie

Ford Tourneo Custom parked near boat shed

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN

De Tourneo Custom is verkrijgbaar met een indrukwekkende lijst aan Driver Assistance technologieën, waaronder Blind Spot Information System (BLIS) waardoor je geen dode hoek meer hebt. Intelligent Speed Limiter detecteert via de Traffic Sign Recognition-camera de geldende snelheidsbeperking (indien geactiveerd) en stelt deze voor je in, in de Adaptieve Criuise Control.
Cross Traffic Alert waarschuwt je voor naderend verkeer als je achteruit een parkeerplaats verlaat. Adaptieve Cruise Control houdt de vooraf ingestelde afstand op de voorganger automatisch aan.

Rijervaring

NEEM PLAATS, ONTSPAN EN GENIET

In de Tourneo Custom geniet je van een uitzonderlijke rijervaring. De flexibele stoelen achterin bieden verschillende zit- en bagageopstellingen en met de L2-versie met lange wielbasis heb je nog meer bagageruimte.

Met de nieuwe, omkeerbare individuele stoelen op de tweede zitrij heb je in een handomdraai een opzet in vergaderstijl. Ook op de derde zitrij heb je individuele zitplaatsen. Alle stoelen achterin kunnen afzonderlijk worden ingeklapt, gekanteld, opgeborgen of verwijderd. Gebruik van hoogwaardige materialen en bekleding, meer opbergmogelijkheden en een scherp oog voor kwaliteit en vakmanschap zorgen voor comfort en gemak en het gevoel van luxe.

Comfort en gemak

New Tourneo Custom driving

BESCHERMING VAN VOETGANGERS

Pre-Collision Assist detecteert en wijst je op langzamere voertuigen en op mensen en voertuigen die jouw weg zouden kunnen kruisen. Als je niet reageert, remt het systeem automatisch. Deze technologie beperkt de ernst van een ongeluk of voorkomt deze volledig. Het werkt bij snelheden tot 80 km/u onder normale omstandigheden.

Veiligheid en beveiliging

ALLE TOURNEO CUSTOM UITVOERINGEN

Vergelijk Uitvoeringen (PDF)

Klik op onderstaande links voor meer informatie