Home > Bedrijfswagens > NIEUWE TRANSIT CONNECT > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Je mobiele kantoor

Net zo comfortabel als een personenauto, duurzame stoelen en een uitstekende zitpositie maken de Transit Connect tot een ontspannen, comfortabele plek. En met de toevoeging van FordPass Connect geniet je nu van 4G wifi, superactuele verkeersupdates, het op afstand ontgrendelen en vergrendelen van je voertuig en nog veel meer. Deze mate van connectiviteit kende je tot nu toe alleen maar thuis of op kantoor.

Ford SYNC interior display

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Onderweg opladen

Draadloos opladen is beschikbaar voor bepaalde smartphonesTooltip, waardoor het nog makkelijker is om ervoor te zorgen dat je apparaten altijd klaar voor gebruik zijn.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect modem close up

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de Transit Connect verkrijgbaar met de FordPass Connect-modemTooltip, een systeem dat ontworpen is om elke rit gemakkelijker en fijner te maken. Met veel verschillende functies, waaronder wifiTooltip voor maximaal 10 apparaten. Zo kunnen passagiers hun favoriete streamingsdienst gebruiken en ervoor zorgen dat de lange ritten voorbij vliegen. En dankzij de real time verkeersinformatieTooltip die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt, arriveer je ontspannen en op tijd.

Download de FordPass-app om toegang te krijgen tot nog meer functies

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass-app met je smartphone verbonden wordt. Als je verbinding hebt gemaakt, kun je profiteren van verschillende innovatieve nieuwe functies, waaronder het vinden van je voertuig als je niet meer weet waar je deze geparkeerd hebt en deze op afstand vergrendelen en ontgrendelen. Zo kun je gemakkelijk controleren of je auto op slot staat of iemand anders naar binnen laten als jij ergens anders bent. En als je een automaat hebt, dan kun je je auto zelfs alvast starten, zodat deze ijs- en condensvrij is en klaar om te vertrekken wanneer jij dat wilt. Je kunt je navigatiesysteem ook vanuit je huis programmeren door een bestemming via je telefoon naar de auto te sturen.

FordPass App - a hand holding mobile phone
Ford dock close up

Een veilige houder voor al je apparatuur

De apparaathouder biedt plaats aan je satellietnavigatie, smartphone of mp3-speler en is voorzien van een usb-oplaadpoort.

Start je auto met één druk op de knop

De nieuwe Transit Connect detecteert automatisch de aanwezigheid van zijn eigen unieke sleutel, zelfs als deze zich in je zak of tas bevindt. Druk simpelweg op de Ford Power-startknop en de motor start.

Ford Transit Connect Power Start button detail
Ford centre console

Ruimte voor alles

De intelligent ontworpen middenconsole heeft een 12V-aansluiting, een USB-poort met laadpoort, twee bekerhouders en opbergruimte voor een A4-map.

Jouw voorruit is in een handomdraai ijsvrij met de Quickclear verwarmde voorruit

Deze functie is ontworpen om op vrieskoude ochtenden snel te kunnen vertrekken. Druk op een knop en ultradunne vezels worden supersnel verhit om de voorruit en ruitenwissers te ontdooien.

Ford car with frosted up screen
Top