Home > Bedrijfswagens > NIEUWE TRANSIT CONNECT > Technische kenmerken > Vermogen en efficiëntie

Werk efficiënter

Of je nu gaat voor onze nieuwste Ford EcoBoost benzinemotor of EcoBlue dieselmotoren; de nieuwe Ford Transit Connect combineert vermogen, duurzaamheid en efficiëntie. En dankzij de handmatige 6-versnellingsbak of de 8 traps automatische transmissie krijg je een prettige rijervaring, wat deze bedrijfswagen tot een perfecte partner voor jouw bedrijf maakt.

Ford Transit Connect engine

1.5 EcoBlue dieselmotor

Onze 75 pk, 100 pk en 120 pk TDCI dieselmotoren maken indruk met hun verfijnde vermogen en geweldige efficiëntie. Het brandstofverbruik komt uit op bijna 24 km per liter brandstofTooltip en de CO2-uitstoot is slechts 123 g/km voor de 100 pk TCDI EcoBlue dieselmotor. In de stad, op het platteland of tijdens lange ritten op de snelweg; de soepele koppelafgifte is onmisbaar op hellingen of tijdens het inhalen.

1.0 Ford EcoBoost benzinemotor

Met turbocompressie, rechtstreekse brandstofinjectie en variabele kleptiming leveren onze prijswinnendeTooltip Ford EcoBoost motoren dezelfde prestaties als grotere motoren, maar met een veel lager brandstofverbruik en minder uitstoot.

Ford EcoBoost engine diagram
Interior of Ford Transit with SelectShift automatic transmission detail

Een verfijnde, nieuwe automatische transmissie met 8 versnellingen

De nieuwe Transit Connect heeft een geavanceerde nieuwe automatische transmissie. De verbeterde techniek en het soepel schakelen zorgen voor een nog betere rijervaring, verbeterd brandstofverbruik en maximale prestaties.

Top