Home > Bedrijfswagens > NIEUWE TRANSIT > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

Ford SYNC interior display

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de Transit beschikbaar met een FordPass ConnectFordPass Connect -modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi Hotspot 4G voor maximaal tien apparaten en real time verkeersinformatieLive Traffic die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt. In geval van een ongeluk neemt FordPass Connect via eCall1 zelfs contact op met de alarmcentrale om de locatie van je voertuig door te geven. 

Ga voor handsfree met SYNC 3

In je Transit blijf je verbonden en kun jij je telefoon, muziek en navigatiesysteem bedienen met spraakopdrachten. Dankzij SYNC 3. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door 'Ik heb trek' te zeggen. Het systeem kan ook je sms'jes hardop voorlezen. Op het kleurentouchscreen kun je eenvoudig navigeren door te drukken en te vegen. SYNC 3 is ook verbonden met Apple CarPlay en Android Auto en met Applink heb je toegang tot je favoriete smartphone-apps.

Ford Transit Van interior LCD screen close up
New Transit Van powerfold mirror close up

Buitenspiegels met automatische beschermfunctie

De elektrisch bediende spiegels klappen naar binnen om beschadiging te voorkomen wanneer je staat geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers.

Ford Easy Fuel, voor supersimpel tanken

Met deze nuttige technologie is het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken, want het verkeerde tankpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy Fuel een systeem zonder dop is, hoef je nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Ford easy fuel close up
Top