Home > Bedrijfswagens > NIEUWE TRANSIT > Technische kenmerken > Handige extra’s

Handige extra's

Uitzonderlijke laadruimte en zeer eenvoudige toegang

De Transit heeft een laadruimte die in alle dimensies indrukwekkend is: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. Met 15,1 kubieke meter laadruimte is er plaats voor vracht van meer dan 3 meter lang. En met een laadvermogen tot 2,1 ton zal je nooit te weinig ruimte of vermogen hebben om bijna alles te vervoeren. Brede zijschuifdeuren, geoptimaliseerde openingshoogte en een achteropstapje zorgen ook voor een probleemloze toegang tot de lading.

Betere zichtbaarheid

Aan de achterkant van het dak is een krachtige, nieuwe LED inbouwspot gemonteerd. Hiermee kun je nog lang na zonsondergang doorwerken. En het slimme systeem schakelt het licht automatisch uit als de batterij bijna leeg is, zodat je aan het einde van een lange dag naar huis kunt.

New Transit Van interior close up showing downlighter
Ford Transit Van side view

Een handsfree zijschuifdeur voor moeiteloos openen en sluiten

Dit ingenieuze systeem zorgt ervoor dat je Transit efficiënter kan worden geladen. Trek gewoon aan de deurklink of druk op het knopje op je sleutel met afstandsbediening en de deur opent of sluit automatisch. Je kunt de zijschuifdeur  ook bedienen door te drukken op een knop op het dashboard.

Wil je extra lading trekken?

Als je voor je werk een trekhaak nodig hebt, kun je deze optie af-fabriek laten aanbrengen. En als je na de aankoop van je voertuig een trekhaak moet hebben, kun je die gemakkelijk bestellen als accessoire en professioneel laten plaatsen door je Ford-dealer. In beide gevallen wordt de Trailer Sway Assist-functie geactiveerd.

PLACEHOLDER
New Transit Van interior LED lights close up

Een beter verlichte laadruimte voor gemakkelijker laden

Lampen in de laadruimte worden standaard aangebracht. Indien nodig, kun je ook kiezen voor ultra heldere LED-verlichting.

Zet je deuren vast op 270 graden

Om het laden en lossen gemakkelijker dan ooit te maken, kunnen de achterdeuren vastgezet worden op 270 graden. Goed zichtbare, reflecterende stickers op de binnenrand van de deur waarschuwen andere weggebruikers dat er een voertuig staat. En zelfs het sluiten van de deuren is nu gemakkelijker, aangezien verbeterde luchtafzuiging de opgebouwde luchtdruk uit de laadruimte verwijdert.

New Transit Van interior view with rear doors open
New Transit Van interior tie down points close up

Sjorogen om je lading vast te zetten

De sjorogen aan de zijwanden zorgen ervoor dat de laadvloer vrij blijft én voldoen aan de DIN- en ISO-normen.

Top