Home > Bedrijfswagens > NIEUWE TRANSIT > Technische kenmerken > Vermogen en efficiëntie

Vermogen en efficiëntie

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

De Transit is krachtiger en efficiënter dan ooit dankzij de geavanceerde 2,0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren. Met vier aandrijflijnen met een vermogen tot 185 pk ben je er zeker van dat je de motor vindt die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Welk exemplaar je ook kiest, elke motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.

Een kleine elektromotor kan de efficiëntie verbeteren

Om de efficiëntie te maximaliseren, is de Transit nu verkrijgbaar als een mild hybride. Een kleine elektrische accumotor werkt samen met de conventionele motor om het brandstofverbruik te verminderen wanneer je weinig vermogen nodig hebt.

New Blue Transit Van rear view driving on road
AdBlue additive close up

Een toevoeging die vervuiling verwijdert

Een Selective Catalytic Reduction-systeem gebruikt AdBlue®, een ureum-wateroplossing die stikstofoxide in uitlaatgassen omzet in stikstof en water. Een speciale filter vermindert vervolgens het percentage via de uitlaat uitgestoten vaste deeltjes met meer dan 99%. Om goed te kunnen functioneren dient de AdBlue®-tank van je Ford EcoBlue-dieselmotor gevuld te worden met AdBlue®-vloeistof. Er gaat een lampje branden als het vloeistofniveau te laag dreigt te worden.

Top