Samenstellen Proefrit Dealer Werkplaatsafspraak Stel je vraag Stel je vraag
Home > Bedrijfswagens > RANGER
Netto catalogusprijs vanaf

DE NIEUWE FORD RANGER

Beter dan ooit

Dilemma’s kunnen leuk zijn...

Een kleur en carrosserievariant selecteren is makkelijk. Maar welke kies je?

Getoond model is een Wildtrak

Stel samen
New Orange Ford Ranger Wildtrak parked on tarmac

Werkt slimmer en harder

De nieuwe Ford Ranger is speciaal ontworpen om de klus te klaren. Met meer technologie dan ooit helpt de best verkochte pick-up van Europa je ook nog eens slimmer te werken. Geavanceerde systemen waaronder verkeersbordherkenning (Traffic Sign Recognition), hulp om binnen je rijbaan te blijven en parkeersensoren verhogen je bewustzijn en vergroten je zelfvertrouwen op de weg. Hulp om eenvoudiger te starten op een helling, beheersing bij heuvelafwaarts en Actieve Parkeerhulp ondersteunen je en zorgen voor een nóg betere voertuigbeheersing.

Robuust en stevig gebouwd. Gemaakt voor comfort.

Geavanceerde techniek en materialen van de hoogste kwaliteit zorgen voor een interieur dat robuust, slijtvast en bovendien comfortabel is. Voor het eerst is ook de nieuwe Ford Ranger verkrijgbaar met een ingebouwd FordPass Connect-modem. Met deze technologie kun je je voertuig op afstand vergrendelen en ontgrendelen, live verkeersupdates ontvangen en verbinding maken met een wifi-hotspot. Dat maakt het leuker dan ooit om een Ford te hebben.

Go hands-free with SYNC 3

Vermogen, efficiëntie en elegantie

De nieuwe Ford Ranger is ontworpen om harder en efficiënter te werken. Deze pick-up heeft een reeks krachtige nieuwe motoren. Zo kom je verder met iedere druppel brandstof. De motoren zijn bovendien gecombineerd met een geavanceerde nieuwe transmissie, waaronder een innovatieve 10 traps automaat die zich naadloos aanpast aan veranderende omstandigheden en terreinen. Dankzij een reeks handige technologieën, waaronder Auto Stop-Start en een boordcomputer is dit een robuuste pick-up die moeiteloos slimmigheid en spierkracht combineert.

Geavanceerde veiligheidstechnologieën

De nieuwe Ford Ranger is voorzien van een reeks slimme systemen om jou, je passagiers en andere weggebruikers te beschermen. Technologieën, zoals Pre-Collision Assist, verminderen in de eerste plaats de kans op incidenten. Verder helpen airbags de ernst van een mogelijk verkeersincident te beperken. Het voertuig is daarnaast uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, zodat je ladingen en gereedschap er met een gerust hart in op kunt bergen.

Silver Ford Ranger towing speedboat

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

De nieuwe Ford Ranger – de cijfers spreken voor zich. De pick-up heeft een draagvermogen van 1 ton en kan tot 3.500 kg trekken. Hij heeft een bodemvrijheid van 237 mm en rijdt moeiteloos door water tot 800 mm diep. Ook ieder ander aspect van dit bekroonde voertuig is nauwkeurig ontworpen voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en mogelijkheden. 

Winnaar International Pick-Up Award 2020

Met onze geweldige combinatie van robuustheid, slimme technologieën en buitengewoon rij- en zitcomfort is het voor ons geen verrassing dat de Ford Ranger is uitgeroepen tot winnaar van de International Pick-up Award 2020!

Met goede beoordelingen voor meerdere categorieën, waaronder de aandrijflijn, laadruimte en veiligheid, maar ook het algehele comfort van zowel bestuurder als passagier, presteerde de Ford Ranger beter dan alle concurrenten. Dit bewijst opnieuw waarom de Ford Ranger Europa's bestverkochte pick-up is.

IPUA 2020 International Pick-up of the Year Award

Alle RANGER uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen (PDF 3.7MB)
Ford Promotioon

Bekijk onze laatste aanbiedingen

Lees meer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Top