FORD RANGER RAPTOR

De Ranger Raptor is geen gewone pick-up. In deze unieke 4x4 pick-up zijn de ijzersterke eigenschappen van de Ford Ranger en het performance-DNA van de Focus RS samengevoegd. Hierdoor is de Ford Ranger Raptor gemaakt voor ongeëvenaarde off-road prestaties.

Een innovatieve Bi-Turbo Ford 2.0-liter EcoBlue dieselmotor werkt samen met een automatische versnellingsbak met 10 versnellingen en geeft je het vermogen om elk terrein aan te kunnen.

 De Raptor is uitgerust met een indrukwekkend All-Terrain Management Systeem en biedt de ultieme ervaring, zowel op het asfalt als off-road.

PERSONALISEER JOUW RANGER RAPTOR 

 

ONTDEK WAT DE RANGER RAPTOR  ALLEMAAL KAN

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

ONTDEK DE DETAILS

De Ford Ranger Raptor rijdt een heuvel op

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ford Ranger Raptor Special Edition profile view

RANGER RAPTOR SPECIAL EDITION

De nieuwe Ranger Raptor Special Edition levert dezelfde uitstekende prestaties als de Ranger Raptor met een indrukwekkend nieuw limited edition ontwerp. De iconische Ford grille, lichtmetalen velgen, bumpers, bogen en de 'sports hoop' rolbeugel zijn allemaal in zwart afgewerkt. Aanvullende opvallende rode details aan de binnen- en buitenkant, waaronder rode sleephaken en zijstickers, contrasterende rode stiksels op de sportstoelen en een unieke IP-speer. Neem contact op met je Ford-dealer voor meer informatie.