Home > Bedrijfswagens > RANGER > Technische kenmerken > Comfort gemak

Robuust en stevig gebouwd. Gemaakt voor comfort.

Geavanceerde techniek en materialen van de hoogste kwaliteit zorgen voor een interieur dat even robuust en slijtvast als comfortabel is. Voor het eerst is ook de nieuwe Ford Ranger verkrijgbaar met een ingebouwd FordPass Connect-modem. Met deze technologie kun je je voertuig op afstand vergrendelen en ontgrendelen, live verkeersupdates ontvangen en verbinding maken met een wifi-hotspot. Dat maakt het leuker dan ooit om een Ford te hebben.

Ford Ranger - Go hands-free with SYNC 3

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de nieuwe Ranger beschikbaar met een FordPass Connect* -modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifi** voor maximaal tien apparaten en real time verkeersinformatie*** die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt. In geval van een ongeluk neemt FordPass Connect via eCall**** zelfs contact op met de alarmcentrale om de locatie van je voertuig door te geven.

Download de FordPass-app om toegang te krijgen tot nog meer functies

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass App met je smartphone verbonden wordt. Als je verbinding hebt gemaakt, kun je verschillende innovatieve nieuwe functies ontgrendelen. Zo kun je bijvoorbeeld je telefoon gebruiken om je voertuig te vinden en het op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen. Je kunt het brandstofpeil, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op je telefoon ontvangen. Bovendien kun je je auto starten (alleen bij automatische transmissie), zodat je auto ijs- en condensvrij is en klaar is om te vertrekken wanneer jij dat wilt. Je kunt je navigatiesysteem ook van bij je thuis programmeren door een bestemming via je telefoon naar de auto te sturen.

FordPass App close up of mobile
Ford Ranger interior LCD screen close up

Ga voor handsfree met SYNC 3

In je Ranger blijf je verbonden en kun jij je telefoon, muziek en navigatiesysteem bedienen met spraakopdrachten. Dankzij SYNC 3. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door 'Ik heb trek' te zeggen. Het systeem kan ook je sms'jes hardop voorlezen. Op het kleurentouchscreen kun je eenvoudig navigeren door te drukken en te vegen. SYNC 3 is ook verbonden met Apple CarPlay en Android Auto en met Applink heb je toegang tot je favoriete smartphone-apps.

Eenvoudiger in- en uitpakken

De nieuwe Ranger is nu verkrijgbaar met een Easy Lift-achterklep. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat de achterklep van je truck aanzienlijk lichter aanvoelt zodat openen en sluiten van de klep geen enkel probleem opleveren.

Orange Ford Ranger easy lift tailgate close up
Top