Home > Bedrijfswagens > RANGER > Technische kenmerken > Vermogen en efficiëntie

Vermogen en efficiëntie

Ontworpen en gemaakt om samen te werken met het instelbare 4WD-systeem van het voertuig; een reeks verbeterde motoren leveren prestatie en efficiëntie, vermogen en finesse.

Ford Ranger diesel engine

Krachtigere en zuinigere dieselmotoren

De 2,2L TDCI Duratorq-dieselmotor heeft zijn prestaties, kracht en betrouwbaarheid bewezen in het veld en is nu verbeterd met nog meer vermogen, zuinigheid en lage uitstoot.

Kies een 160 PK-versie met handgeschakelde 6-versnellingsbak of 6-versnellingen met automatische transmissie.

Jij wilt nog meer vermogen? Kies dan de 3,2L TDCi Duratorq-dieselmotor met 200 PK en koppel van 470 Nm.

Handgeschakeld of automatisch

Er zijn twee verschillende transmissies. Met de handgeschakelde 6-versnellingsbak kunt u heel nauwkeurig schakelen en de automatische 6-versnellingsbak biedt nauwkeurig afgestelde schakelmomenten.

Ford Ranger gear stick
Ford Ranger - Auto Start-Stop

Verminder je brandstofverbruik met wel 10%

Waarom zou je bij verkeerslichten of in de file onnodig brandstof verbruiken? Het start-stop systeem schakelt de motor automatisch uit als je stilstaat, terwijl andere belangrijke functies gewoon blijven werken. Om weer te gaan rijden, trap je de koppeling in en schakel je naar de eerste versnelling zoals gewoonlijk.

Nog meer keuzes

Individuele behoeften variëren. Voor het eerst heeft u bij de Ranger een keuze uit asverhoudingen voor de handgeschakelde 160 pk Duratorq TDCi 2.2-liter motor.
Hierdoor kunt u kiezen tussen een hoog aanhangwagengewicht (standaard verhouding) en brandstofverbruik (optionele verhouding).

Ford Ranger towing boat
Ford Ranger AdBlue®

Zorg voor minder vervuiling

Vul de AdBlue®-tank van je Ford EcoBlue-dieselmotor met AdBlue® vloeistof en je auto stoot minder vervuilende gassen en vaste deeltjes uit. In combinatie met een speciaal filter vermindert de uitstoot dan met meer dan 99%.

Top