FORD RANGER STORMTRAK

Maak kennis met een nieuwe kracht in premium 4x4 pick-ups. Met zijn krachtige uiterlijk en imposante aanwezigheid doet de Ford Ranger Stormtrak zijn Wildtrak-erfgoed eer aan. En daar blijft het niet bij. 

De exclusieve Rapid Red carrosseriekleur, de glanzende zwarte velgen, strakke afwerking en Stormtrak-stickers maken een opvallende indruk. De geavanceerde 213pk Bi-Turbo motor met automatische transmissie en tien versnellingen, herinnert je eraan dat deze pick-up een echt terreinvoertuig is. Net zo bekwaam en comfortabel in de stad als op het platteland en oneffen terrein. 

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

ONTDEK WAT DE RANGER STORMTRAK ALLEMAAL KAN

Ranger Stormtrak

KIES DE JUISTE CARROSSERIEVARIANT VOOR JOUW BEDRIJF

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Zijaanzicht van de Ford Ranger Stormtrak

EEN NIET TE ONDERSCHATTEN KRACHT

De Stormtrak is gebouwd om indruk te maken. Hij doet zijn Wildtrak-roots alle eer aan. Deze krachtpatser geeft iedereen het nakijken en brengt je moeiteloos overal heen. De opvallende zwarte 18 inch velgen met all-terrain-banden zetten de toon: krachtige looks met praktische functies. De glanzende zwarte onderdelen met rode accenten zijn de perfecte aanvulling, of je nu kiest voor Frozen White, Lightening Blue of de unieke Stormtrak Rapid Red carrosseriekleur. De Ranger Stormtrak is verkrijgbaar als Super Cabine met rollertop. 

HET OOG VAN DE STORM

In Stormtrak is alles rustig, comfortabel en moeiteloos onder controle, wat er buiten ook gebeurt. De vele hoogwaardige details van het interieur doet je meteen thuis voelen. De hoogwaardige lederen zetels met racerode stiksels, de verlichte dorpellijsten en de unieke Stormtrak-stickers zorgen voor een strakke uitstraling. Vanuit de bestuurderspositie heb je heel wat technologie binnen handbereik, met kleurentouchscreen, navigatie, verkeersbordherkenning, adaptive cruise controle en volledige parkeersensoren met achteruitrijcamera. FordPass Connect werkt rustig op de achtergrond en houdt je verbonden met de buitenwereldVoor een wifi-hotspot.

Het interieur van de Ford Ranger Stormtrak

Klik op onderstaande links voor meer informatie