NIEUWE FORD RANGER WOLFTRAK

De nieuwe Ford Ranger Wolftrak 4x4 pick-up is trouw aan zijn echte XLT-roots. Hij ziet er geweldig uit en presteert nog beter. 

De Wolftrak, met matzwarte velgen, sportsbar en een ingetogen zachte grijze afwerking, straalt een rustige sterkte uit.

Maar onder de zachte bolster staat een krachtpatser klaar om te presteren. Onze geavanceerde 2.0 l 170pk EcoBlue-motor levert voldoende vermogen. Met een automatische transmissie met tien versnellingen heb je steeds de controle over deze krachtpatser met een laadvermogen van 1.000 kg en 3.500 kgTooltip trekvermogen.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

ONTDEK WAT DE RANGER WOLFTRAK ALLEMAAL KAN

Ranger Wolftrak driving in the mountains

KIES DE JUISTE CARROSSERIEVARIANT VOOR JOUW BEDRIJF

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Zijaanzicht van de Ford Ranger Wolftrak

HET UITERLIJK BEDRIEGT NIET

De nieuwe Wolftrak is net zo stoer als hij eruitziet. Hij neemt de robuuste, no-nonse styling van de Ranger en tilt deze naar een hoger niveau. De verbeterde buitenkant is ingetogen en toch geruststellend robuuste met subtiele Sea Grey of Conquer Grey - enkel op de Wolftrak - carrosseriekleuren. Matzwarte 17 inch velgen worden aangevuld met bijpassende roosters, opstappen aan de zijkant, spiegelkappen, deurgrepen, een beschermplaat aan de voorkant en een buisvormige sportsbar. De standaard all-terrain-banden en sperdifferentieel maken van de Wolftrak de perfecte all-terrain-wagen.

MAAK KENNIS MET EEN KRACHTPATSER

 

Het is een uitkijkpunt, een toevluchtsoord voor het weer, een kantoor in het veld — de verbeterde interieurstyling van Wolftrak biedt meer dan een uiterst comfortabele cabine. De FordPass Connect-modem biedt standaard connectiviteit, waaronder navigatie, Live TrafficLive Traffic 2021 en smartphone-integratie. Unieke details, zoals de speer met Wolftrak-sticker op het instrumentenpaneel, geven een afgewerkt gevoel dat even verfijnd als praktisch is. Onder je laarzen bieden stevige, weerbestendige vloermatten extra bescherming met finesse. Binnen de Wolftrak heb je alles onder controleren, zelfs bij de zwaarste weersomstandigheden.

Het interieur van de Ford Ranger Wolftrak

Klik op onderstaande links voor meer informatie