Home > Bedrijfswagens > TRANSIT
Netto catalogusprijs vanaf

Ontworpen voor elk doel

Met vertrouwen op elke weg

Onder alle omstandigheden wil je grip op de weg houden. De intelligente vierwielaandrijving bepaalt hoeveel balans en reactievermogen nodig is in natte, droge of gladde omstandigheden of op wisselend terrein. Het stuurt dan de juiste hoeveelheid vermogen naar de voor- of achteras. En voorziet zo in uitstekende controle en minder verbruik.

Alles wat je nodig hebt om je te helpen werken in beweging

De cabine van de Transit Custom heeft veel mogelijkheden om je te helpen in jouw werk. Als je bijvoorbeeld een dubbele voorste passagiersstoel kiest, is de middelste zitting uitgerust met een uitklapbare tafel die groot genoeg is voor een laptop of klembord. Je zult ook profiteren van de klasleider: een verborgen stoorruimte onder de dubbele voorste passagiersstoel, die 93 liter ruimte biedt; een verborgen compartiment in het instrumentenpaneel voor jouw mobiele telefoon of MP3 / iPod (inclusief een 12 volt-aansluiting); een handschoenenkastje waarin u A4-mappen kunt hangen; en natuurlijk diverse handige flessenhouders en kophouders.

De gloednieuwe Ford EcoBlue TDCi-motoren zijn hun tijd ver vooruit

De Transit is verkrijgbaar met verschillende innovatieve, krachtige nieuweFord EcoBlue 2.0 TDCi motoren. Hun geavanceerde technologie zorgt niet alleen voor efficiënter brandstofverbruik, meer vermogen en een lagere uitstoot. Ze voldoen ook nog eens aan de strenge Euro 6 emissienorm. Deze motoren zijn geavanceerd in verschillende opzichten.

Voorkom rollen of kantelen

Je wilt lekker stabiel rijden, ook als de weg scheef is of helt. Dankzij rolstabiliteitscontrole met rolsensor, worden de banden altijd stevig op de weg gehouden.

Het meest efficiënte gebruik van ruimte

De laadruimte van de Transit is nu handiger dan ooit. De hoeken van de zijwanden zijn herzien en zijn nu rechter, en het dak is iets verhoogd om de ruimte te maximaliseren. Alle bestelwagens zijn langer dan hun voorgangers om ervoor te zorgen dat de laadlengte geschikt is voor alle standaardlengten buizen, plaatmateriaal, rollen tapijt, ladders.

Kies de juiste carrosserievariant voor uw bedrijf

Eén, twee of meer passagiers. L2-, L3- en L4-carrosserielengten. H2- en H3-dakhoogten.

U kunt de Transit zo configureren dat hij voldoet aan de eisen die uw werk stelt.

Ford Transit spacious interior
Ford Transit Van interior
Aktuellen Angebote

Bekijk onze laatste aanbiedingen

Lees meer

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  ROUTEBESCHRIJVING

  DEALERGEGEVENS

Anderen bekeken ook

Top