Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CHASSIS CAB > Technische kenmerkenhttps://www.ford.nl/bedrijfswagens/transit-chassis-cab/technische-kenmerken > Comfort en Gemak

Comfort en gemak.

De Transit Chassis Cabine is comfortabel en houdt jou altijd verbonden met de buitenwereld, waar je ook heen moet voor jouw werk. In de uitgebreid uitgeruste cabine met volop bergruimte kan je bijvoorbeeld gebruikmaken van Voice Control om tijdens het rijden handsfree te bellen en gebeld te worden. 

Daarnaast zorgen verschillende andere innovatieve opties ervoor dat de effectiviteit voor praktisch gebruik onderweg wordt gemaximaliseerd.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Comfortabele voorstoelen

De bestuurdersstoel en het stuurwiel zijn volledig verstelbaar, zodat je jouw zitpositie precies naar wens kunt instellen. Daarbij beschik je over een ingebouwde armleuning. Optioneel zijn een verstelbare lendensteun, verwarmde voorstoelen en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel leverbaar. Onze bedrijfswagens voldoen niet alleen aan de duurzaamheidsnormen, maar zijn ook nog eens uitgerust met stoelen die net zo comfortabel zijn als de stoelen in een personenauto.

 

 

In the driving seat
A system that entertains and informs

Een systeem dat je zowel entertaint als informeert

Je kunt kiezen uit diverse geavanceerde voorzieningen voor entertainment en informatie, zoals DAB-radio, cd-speler, USB-poort, hoogstaande speakers, navigatie en Ford SYNC 3 met voice control.

 

 

Supersimpel tanken

Twijfel je weleens aan de pomp? Dat hoeft niet meer dankzij Ford brandstofherkenning. Heel simpel: omdat het verkeerde tankpistool gewoon niet past, is het onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken. En omdat er geen dop is, hoef je nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Ford Easy-Fuel, for foolproof filling-up
Wing mirrors that fold themselves away from harm

Spiegels die zichzelf beschermen

Je kwetsbare spiegels wil je goed beschermen. De elektrisch inklapbare buitenspiegels klappen naar binnen om beschadiging aan de spiegels en richtingaanwijzers te voorkomen.

De simpelste bediening van je ramen

Ramen dicht of open? Dankzij de mogelijkheid om je ramen op afstand te bedienen doe je het met één druk op de knop.

Open and close your windows with a single touch
Power Sockets in Ford Transit Chassis Cab

Stroom aansluiting

Naast twee 12V-aansluitingen kan je kiezen voor een optionele 150 Watt/230V aanluiting. Deze wordt geplaatst tussen de stoel van de bestuurder en die van de passagiers. Ideaal voor het opladen van gereedschap, laptops of andere uitrustingen, zonder dat je een speciale oplader nodig hebt.

Top