Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CHASSIS > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

De Transit Chassis Cabine is meer dan een stoer voertuig om voor je werk te gebruiken. We weten dat je hem ook als je mobiele kantoor nodig hebt. De Transit Chassis Cabine is niet alleen ontworpen voor optimaal gebruiksgemak maar moet ook zo comfortabel mogelijk zijn. Daarom hebben we een aantal technologische snufjes en functies ingebouwd zodat je er niet alleen voor staat. Zodra je dit ervaren hebt, zul je je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund.

New Transit Chassis Cab on FordPass connect app

De sleutel naar een meer verbonden wereld

De nieuwe Transit Chassis Cabine is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modem*. Het systeem biedt talloze krachtige voordelen, inclusief 4G-wifi** voor maximaal tien apparaten, zodat jij en je passagiers altijd verbonden kunnen blijven. Het systeem kan ook live verkeersinformatie*** rechtstreeks naar je SYNC 3-navigatiesysteem sturen, zodat je het verkeer kunt vermijden en de snelste route naar je bestemming kunt vinden. Je kunt zelfs de status van je voertuig controleren en meldingen ontvangen als het systeem opmerkt dat je voertuig onderhoud nodig heeft.

Ga voor handsfree met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie tot nu toe. Het is sneller en eenvoudiger in het gebruik, met verbeterde spraakopdrachten en functionaliteit. De bruikbaarheid van de nieuwe interface is verbeterd door de grotere toetsen. En met het touch-kleurenscherm kun je nu net als op smartphones en tablets drukken en slepen voor navigatie die nog intuïtiever is. SYNC 3 beschikt verder over AppLink, CarPlay van Apple en Android Auto. Hiermee toon je de gegevens van je smartphone op het touchscreen.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

Een systeem dat vermaakt en informeert

Je kunt kiezen uit diverse geavanceerde voorzieningen voor entertainment en informatie, zoals een DAB-radio, USB-poort, hoogstaande speakers, navigatie en Ford SYNC met spraakbesturing.

Achter het stuur

De bestuurdersstoel en het stuurwiel zijn volledig aanpasbaar, zodat je je zitpositie precies naar wens kunt instellen. De stoel is uitgerust met een ingebouwde armleuning. Een verstelbare lendensteun, verwarmde voorstoelen en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel zijn als optie leverbaar. Ook al bieden we bedrijfswagens aan die voldoen aan de duurzaamheidsnormen, onze stoelen zijn ontworpen om net zo comfortabel te zijn als de stoelen in een personenauto.

New Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Ford Transit Chassis Cab quickclear graphic

Je voorruit is in een handomdraai ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is ontworpen om op vrieskoude ochtenden snel te kunnen vertrekken. Druk op een knop en ultradunne vezels worden supersnel verhit om je voorruit te ontdooien en schoon te maken en om de ruitenwissers te helpen ontdooien. 

Buitenspiegels met automatische beschermfunctie

De elektrisch bediende spiegels klappen naar binnen om beschadiging te voorkomen wanneer je staat geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers.

Ford Transit Minibus detail of power fold mirrors
Ford Transit Minibus close crop on wipers

Ruitenwissers die zich automatisch aanpassen aan de regen

De ruitenwissers met regensensoren beginnen te wissen zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en passen vervolgens de wissnelheid aan de weersomstandigheden aan. Je kunt uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen, die bepalen hoeveel vocht er op de ruit mag komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

Top