Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CHASSIS CAB > Technische kenmerkenhttps://www.ford.nl/bedrijfswagens/transit-chassis-cab/technische-kenmerken > Vermogen en Efficiëntie

Vermogen en efficiëntie

Met Auto-Start-Stop is de Transit erop gebouwd om brandstof te besparen, jouw operationele kosten te verlagen en het rendement op jouw kostbare investering te maximaliseren.

Ford EcoBlue TDCi-motoren

De Ford EcoBlue 2.0 TDCi motoren van de Transit Chassis Cabine combineert uitstekende prestaties en kracht met lager brandstofverbruik en minder uitstoot. Om de kosten nog verder te verlagen worden onderhoudsbeurten nu om de 60.000 km of om de twee jaar gepland – afhankelijk van welke van de twee het eerst voorvalt. Met drie verschillende vermogens (105 pk/360 Nm, 130 pk/385 Nm en 170 pk/405 Nm) is er altijd een optie die bij je past.

 

Greater performance. Fewer emissions.

Je ziet beter, zonder anderen te verblinden.

Auto High Beam is een handig (optioneel) hulpmiddel als je in het donker rijdt: het schakelt tijdelijk het groot licht uit wanneer het tegemoetkomend verkeer of een voorligger opmerkt, zodat je andere bestuurders niet verblindt. Daarna schakelt het automatisch het groot licht weer in, voor maximaal zicht.

 

 

Zorg voor minder vervuiling

Vul de AdBlue®-tank van je Ford EcoBlue-dieselmotor met AdBlue® vloeistof en je auto stoot minder vervuilende gassen en vaste deeltjes uit. In combinatie met een speciaal filter vermindert de uitstoot dan met meer dan 99%.

An additive that removes pollution
Ford Transit Chassis Cab front view

Verminder je brandstofverbruik met wel 10%

Waarom zou je bij verkeerslichten of in de file onnodig brandstof verbruiken? Het start-stop systeem schakelt de motor automatisch uit als je stilstaat, terwijl andere belangrijke functies gewoon blijven werken. Om weer te gaan rijden, trap je de koppeling in en schakel je naar de eerste versnelling zoals gewoonlijk.

Laad je accu efficiënter op

Altijd een opgeladen accu zonder brandstof te verspillen? In tegenstelling tot traditionele systemen, laadt Smart Regenerative Charging de accu alleen op als dit nodig is en vermijdt dit als je het gaspedaal intrapt. Dit zorgt voor meer besparing en minder uitstoot.

Ford transit Battery charging
Feather on accelerator render

Rij tot wel 15% zuiniger

Wil je brandstofverbruik en slijtage verminderen? Met acceleratie controle gaat dat vanzelf. Deze optie controleert de acceleratiesnelheid en reduceert automatisch je verbruik, afhankelijk van je lading en rijstijl. Terwijl de motor en andere onderdelen minder slijten.

Schakel over op extra besparing

Zuiniger rijden wordt je makkelijker gemaakt. De schakelindicator geeft aan wanneer je het best kunt schakelen voor maximale brandstofbesparing.

Shift Indicator for fuel-efficient gear changes
Top