Home > Bedrijfswagens > TRANSIT CONNECT > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Gemak op zware dagen

Door de combinatie van slimme, moderne vormgeving en technologieën die er zijn om je te helpen, is de Transit Connect zowel een efficiënt commercieel voertuig als een praktisch, comfortabel kantoor op wielen. Door de slimme opbergmogelijkheden en het ergonomische design is de Transit Connect niet alleen comfortabel om naar jouw werk te gaan, maar ook om in te werken.

Ford SYNC 2 with Voice Control and 6” colour Touchscreen

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Praktische en veilige opslag 

Zoals elke goede werkplek zit jouw bestelwagen vol met slimme opslagplekken. De middenconsole bevat ruimte voor A4-dossiers, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Voor extra beveiliging kan je je laptop uit het zicht opbergen in het compartiment onder de stoel. Zelfs de panelen in de voordeuren maken uitstekend gebruik van de ruimte. Ze hebben een houder voor een fles van 1.5 liter in elke deur en een handige houder voor muntstukken aan de passagierszijde.

mobile connectivity built in to Transit Connect
 touch a button and the system can de-ice or defrost the screen in seconds

Je ruit in een oogwenk ijsvrij

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien.

Je zit er altijd warmpjes bij

Lekker zitten op die winterse ochtenden? Druk op de knop en de verwarmbare stoelen behouden een comfortabele warme temperatuur, zolang als je wilt.

Seat warmers
Dual zone Electronic Automatic Temperature Control

Nooit te warm. Nooit te koud

Lekker rijden doe je als de temperatuur prettig is. Met de Elektronische Automatische Temperatuur Controle hoef je alleen maar de gewenste temperatuur in te stellen om te zorgen dat de airconditioning het binnen aangenaam houdt.

Zorgeloos je auto uitlenen

Wil je je auto zonder zorgen uitlenen aan een kennis of familielid? Met MyKey kun je de maximumsnelheid, een veiligheidsgordel herinnering en zelfs het geluidsvolume via de sleutel instellen.

Je kunt zelf de onbeperkte adminsleutel houden en de geprogrammeerde sleutel geven aan een kennis of familielid.

Ford MyKey® is an innovative programmable feature that encourages safer driving
Easy fuel

Supersimpel tanken

Twijfel je weleens aan de pomp? Dat hoeft niet meer dankzij Ford brandstofherkenning. Heel simpel: omdat het verkeerde tankpistool gewoon niet past, is het onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken. En omdat er geen dop is, hoef je nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Spiegels die zichzelf beschermen

Je kwetsbare spiegels wil je goed beschermen. De elektrisch inklapbare buitenspiegels klappen naar binnen om beschadiging aan de spiegels en richtingaanwijzers te voorkomen.

Wing mirrors that fold
At the touch of a button you can fully open or close both the driver and passenger windows

De simpelste bediening van je ramen

Ramen dicht of open? Dankzij de mogelijkheid om je ramen op afstand te bedienen doe je het met één druk op de knop.

Een stuur op maat

Wanneer rij je het lekkerst? Als je ontspannen zit met het stuur op de juiste afstand en in de juiste hoek. Met de verstelbare stuurkolom stel je eenvoudig jouw ideale rijpositie in.

Een opbergplank om uw cabine netjes te houden

Een opbergplank boven het hoofd van de bestuurder en de passagier zorgt voor effectief gebruik van ruimte die anders onbenut zou blijven, zodat u de cabine schoon en netjes kunt houden en toch alles binnen handbereik heeft.

Top