Home > Bedrijfswagens > TRANSIT COURIER > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Boordevol slimme ideeën

Het interieur van de Transit Courier verenigt een bijzonder modern design met doordachte technologieën om een comfortabele en gebruiksvriendelijke rijervaring te bieden. De geavanceerde SYNC 3 connectiviteit zorgt voor een moeiteloze controle over je telefoon, entertainment, navigatie en meer. Terwijl slimme systemen zoals automatische koplampen, ruitenwissers met regensensor en Ford Easy Fuel je werkdag eenvoudiger maken.

SYNC 3 in de Ford Transit Courier

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree ervaring-beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en de telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 6 inch touchscreen dat met druk- en veegbewegingen kan worden bediend om op intuïtieve wijze te navigeren. Je kan zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb honger'.

Een veilige houder voor al je apparatuur

De apparaathouder is ontworpen om je satellietnavigatie, je smartphone of je mp3-speler in te plaatsen en is voorzien van een usb-oplaadpoort.

Airconditioning en de Ford Transit Courier

Stel de ideale temperatuur in

Met Electronic Automatic Temperature Control selecteer je de gewenste temperatuur die vervolgens door het systeem gehandhaafd wordt via geavanceerde airconditioning.

Ford Easy-Fuel voorkomt dat je de verkeerde brandstof tankt

Het is bijna onmogelijk de verkeerde brandstof te tanken in deze auto, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy-Fuel een systeem zonder dop is, hoef je nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Tanken in de Ford Transit Courier
Ontdooide ramen voor de Ford Transit Courier

Je voorruit is in een handomdraai ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is ontworpen om op vrieskoude ochtenden snel te kunnen vertrekken. Druk op een knop en ultradunne vezels worden supersnel verhit om je voorruit te ontdooien en schoon te maken en om de ruitenwissers te helpen ontdooien.

Overal handige opbergruimtes

De Transit Courier bevat heel wat handige opbergruimtes. Zo zorgt een opbergvak boven het hoofd ervoor dat je alles binnen handbereik hebt, terwijl je in de diepe middenconsole perfect een A4-klembord of kleine laptop kwijt kunt. Onder de stoel is ook een handige bergruimte voor waardevolle spullen en het dashboardkastje met klep en twee bekerhouders zorgen ervoor dat je voor alles een plek vindt.

De handige opbergruimtes in de Ford Transit Courier
De ruitenwissers voor de Ford Transit Courier

Ruitenwissers die zich automatisch aanpassen aan de regen

De ruitenwissers met regensensors beginnen te wissen zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en passen vervolgens de wissnelheid aan de weersomstandigheden aan. Je kunt uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen, die bepalen hoeveel vocht er op de ruit mag komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

Koplampen die automatisch reageren

De automatische koplampen gebruiken een sensor die registreert wanneer het daglicht afneemt of wanneer de lichtomstandigheden plotseling wijzigen. Dit zorgt ervoor dat de automatische koplampen vanzelf aangaan om de bestuurder te helpen als het donker wordt.

De koplampen van de Ford Transit Courier
Buitenspiegels van de Ford Transit Courier

Buitenspiegels met automatische verwarming

Verwarmde zijspiegels zorgen ervoor dat je op ochtenden met vrieskou snel kunt vertrekken.

Jouw bestelwagen: jouw kantoor

Met de ingebouwde communicatiemogelijkheden in het voertuig is het nog nooit zo eenvoudig geweest om zaken te doen, waar je ook bent. De cabine heeft functionaliteiten die allemaal zodanig zijn ontworpen dat je alles binnen handbereik hebt. Je hebt een 12V-aansluiting, een AUX-ingang en zelfs een USB-aansluiting.

Close-up van de stoel in de Ford Transit Courier
Opbergvak boven in de Ford Transit Courier

Handig opbergvak boven het hoofd

Dankzij het intelligente interieurontwerp heeft de cabine van de Transit Courier verbazend veel opbergruimte. Het opbergvak boven het hoofd is groot genoeg voor een A4-klembord en zorgt ervoor dat je alles binnen handbereik hebt.

Top