Home > Bedrijfswagens > TRANSIT COURIER > Technische kenmerken > Vermogen en efficiëntie

Vermogen en efficiëntie

Voorwielaandrijving, bestuurderspositie met overzicht, geavanceerde stuurbekrachtiging en een geraffineerd carrosserieontwerp ... De Transit Courier biedt een rij-ervaring die je niet van een bestelwagen zou verwachten. De aandrijflijnkeuze is ook auto-achtig. Diesel of benzine, waaronder de revolutionaire 1,0 liter EcoBoost-motor. En zelfs bij een volle lading zal de ECOnetic-technologie het brandstofverbruik van jouw bestelwagen minimaliseren.

Haal het meeste uit jouw benzinemotor

De nieuwe 1,0 liter 3-cilinder EcoBoost-benzinemotor levert 100 pk en een koppel van 170 Nm met een handgeschakelde transmissie met vijf versnellingen. In combinatie met andere brandstofbesparende technologieën, zoals Auto-Start-Stop, geeft deze bekroonde motor je alle kracht die je van een conventionele 1,6 liter motor zou verwachten, maar is dankzij Auto-Start-Stop wel ongeveer 24% zuiniger en stoot 25% minder CO2 uit: slechts 115 gr/km.

Krachtige en zuinige dieselmotoren

Als je de voorkeur geeft aan een dieselmotor heb je de keuze tussen een 75 pk of 95 pk 1.5 Duratorq TDCi motor. Deze brandstofzuinige motoren zorgen voor een brandstofverbruik van 3.8L/100 km en een CO2 uitstoot van 99 g/km (i.c.m. het optionele Auto-Start-Stop).

Powerful and fuel-efficient diesel engines
Auto Start Stop

Verminder je brandstofverbruik met wel 10%

Waarom zou je bij verkeerslichten of in de file onnodig brandstof verbruiken? Het start-stop systeem schakelt de motor automatisch uit als je stilstaat, terwijl andere belangrijke functies gewoon blijven werken. Om weer te gaan rijden, trap je de koppeling in en schakel je naar de eerste versnelling zoals gewoonlijk.

Top