AAN DE SLAG

FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

MAX. AANTAL STOELEN
MAXIMAAL VERMOGEN
MAXIMALE LENGTE

NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

Of je nu een team ervaren werklui naar het bouwterrein brengt of een sportteam naar hun grote wedstrijd rijdt.. Met voldoende ruimte voor maximaal acht passagiers plus lading neemt de veelzijdige Transit Custom Kombi deze taken moeiteloos op zich.

De Custom Kombi is verkrijgbaar in 2 lengtes en 2 hoogtes. En met flexibele stoelen op de tweede en derde rij kun je tot wel 8 passagiers (9 zitplaatsen in totaal) vervoeren.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

De luxe stoelen in de Ford Transit Custom Kombi

STOELEN ONTWORPEN VOOR EEN COMFORTABELE REIS

De nieuw ontworpen stoelen voorin hebben een nieuwe geometrie, dikkere draadstoffen en een fijnere maar toch duurzamere bekleding voor meer ondersteuning, extra comfort en meer ontspannen ritten. De Transit Custom Kombi heeft 3 stoelen op de tweede en derde rij.

Ford Transit Custom PHEV driving across a bridge

GEOFENCING TECHNOLOGY

Beschikbaar op de Transit Custom PHEV, Geofencing technology is ontworpen om de lokale luchtkwaliteit te verbeteren. De Transit Custom Kombi herkent wanneer je een emissievrije zone binnenrijdt en schakelt automatisch over op volledig elektrische rijmodus. Bestuurders kunnen ook hun eigen “groene zones” creëren om ze zo minder uitstoot te hebben dichtbij scholen, stedelijke gebieden en winkelcentra.

 

Bekijk de video

De motor van de Ford Transit Custom Kombi

FORD ECOBLUE

De bestelwagen wordt aangedreven door een van de 2.0 Ford EcoBlue dieselmotoren. Deze geavanceerde krachtpatsers voldoen aan de strenge Euro 6.2 emissienorm en zijn uitgerust met een reeks slimme, besparende technologieën.

Klik op onderstaande links voor meer informatie