Home > Bedrijfswagens > TRANSIT > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfort en gemak

De Transit is niet alleen robuust, maar eens ontworpen met het doel jouw werk te vergemakkelijken.

Hij biedt vele ingenieuze functies, zoals slimme opbergoplossingen en stoelen die van een werkblad kunnen worden voorzien. Je kunt bovendien gebruikmaken van voice control en tijdens het rijden telefoneren dankzij SYNC 2-technologie.

Hierdoor kan je met jouw handen aan het stuur en jouw ogen op de weg gericht al rijdend zakendoen.

Praktische en veilige opslag 

Zoals elke goede werkplek zit jouw bestelwagen vol met slimme opslagplekken. De middenconsole bevat ruimte voor A4-dossiers, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Voor extra beveiliging kan je je laptop uit het zicht opbergen in het compartiment onder de stoel. Zelfs de panelen in de voordeuren maken uitstekend gebruik van de ruimte. Ze hebben een houder voor een fles van 1.5 liter in elke deur en een handige houder voor muntstukken aan de passagierszijde.

Comfortable Front Seats

Dat zit wel goed

Wat de omstandigheden buiten ook zijn, in je auto wil je behaaglijk zitten. Als je voor verstelbare verwarmde stoelen kiest, zit je er ook in de koudste winter bij elke rit lekker warmpjes bij.

Een schone duurzame laadruimte

Je laadvloer moet praktisch en schoon zijn. Daarom heeft je bedrijfswagen een voering die de vloer beschermt en het geluid dempt als je rijdt. En omdat de gemakkelijk te reinigen laadvloer aan de zijkant 100 mm omhoog loopt, is hij eenvoudig te borstelen, zuigen en wassen.

Ford Transit steering wheel detail

Een stuur op maat

Wanneer rij je het lekkerst? Als je ontspannen zit met het stuur op de juiste afstand en in de juiste hoek. Met de verstelbare stuurkolom stel je eenvoudig jouw ideale rijpositie in.

Een systeem dat u zowel entertaint als informeert

U kunt kiezen uit diverse geavanceerde voorzieningen voor entertainment en informatie, zoals DAB-radio, cd-speler, USB-poort, hoogstaande speakers, navigatie en Ford SYNC 2 met voice control.

Multi Function System

Maak van elke bocht kinderspel

De draaicirkel van de L2 Transit-bestelwagen is slechts 11,9 meter. Zelfs de langere modellen zijn goed te manoeuvreren en te keren, vooral dankzij de geavanceerde stuurbekrachtiging.

Turning Circle
PowerShift

Naadloos schakelen rijdt extra zuinig

Wil je soepel en zuinig rijden? Dan is slim schakelen belangrijk. De Ford SelectShift automatische transmissie helpt je door het gemak van een automaat te combineren met handmatige bediening. De automatische 6-versnellingsbak kan de volgende versnelling voor je kiezen, zodat je bij het schakelen geen vermogen verliest. Met minder verbruik en CO2-uitstoot dan een gewone automaat.

Rij gerust in weer en wind

Je wilt ook lekker rijden als het waait. Dit kan met de zijwindstabilisatie. Dit detecteert wanneer de auto beïnvloed wordt door zijwind. En helpt je om ook bij windvlagen op dezelfde rijstrook te blijven. 

Side Wind Stabilisation
Schema of lockable parts in Ford Transit

De simpelste bediening van je ramen

Ramen dicht of open? Dankzij de mogelijkheid om je ramen op afstand te bedienen doe je het met één druk op de knop.

Top