Home > Bedrijfswagens > TRANSIT > Technische kenmerken > Comfort en gemak

Comfortabel werken

De cabine van de nieuwe Transit is gebouwd met duurzaamheid, gebruiksgemak en comfort in het achterhoofd. De hele cabine is slim ontworpen en heeft voldoende opbergmogelijkheden. De materialen zijn gekozen om de zwaarste klussen aan te kunnen en zorgen dat je tijdens lange ritten comfortabel blijft. En allerlei slimme technologieën, waaronder een ingebouwde FordPass Connect-modem, bieden voordelen die zo handig zijn dat je je zult afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund.

De sleutel naar een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de Transit beschikbaar met een FordPass Connect -modemFordPass Connect Modem 2019. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi Hotspot 2019 voor maximaal tien apparaten en real time verkeersinformatieLive traffic 2019 die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt. In geval van een ongeluk neemt FordPass Connect via eCall1 zelfs contact op met de alarmcentrale om de locatie van je voertuig door te geven. 

SYNC 3: een moeiteloze handsfree-beleving

Met Ford SYNC 3 blijf je verbonden met jouw telefoon, muziek en navigatiesysteen. Kies voor spraakopdrachten of gebruik het 8 inch touchscreen. Live Traffic helpt je files te vermijden. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb honger’.

Ford Transit Van interior LCD screen close up
New Transit Van powerfold mirror close up

Buitenspiegels met automatische beschermfunctie

De elektrisch bediende spiegels klappen naar binnen om beschadiging te voorkomen wanneer je staat geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers.

Ford Easy Fuel, voor supersimpel tanken

Met deze nuttige technologie is het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken, want het verkeerde tankpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy Fuel een systeem zonder dop is, hoef je nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Ford easy fuel close up
Ford Transit Van interior showing Adjustable Heated Seats

Extra comfort met verstelbare, verwarmde stoelen

Hoe koud het buiten ook is, in je voertuig moet het altijd lekker warm zijn. Met de optionele verwarmde verstelbare stoelen voorin kun je zelfs in de winter comfortabel werken.

Top