Home > Bedrijfswagens > TRANSIT > Technische kenmerken > Handige extra’s

Handige extra’s

De Transit heeft zijn reputatie voor vaardigheid en flexibiliteit verdiend. Welke wielbasis, dakhoogte of carrosserievariant je ook kiest, je bent verzekerd van een enorme laadruimte en een lange laadlengte. De indeling van de laadruimte is speciaal ontworpen om de beschikbare ruimte te maximaliseren. Je kunt maximaal vier europallets vervoeren en in het L4 (Jumbo) model zelfs vijf europallets. De zij- en achterdeuren zijn ontworpen om het laden en lossen van jouw voertuig te vereenvoudigen. En terwijl de efficiëntie van jouw Transit jouw bedrijf helpt meer geld te verdienen, helpen de lage operationele kosten je geld te besparen.

Het meest efficiënte gebruik van ruimte

De laadruimte van de Transit is nu handiger dan ooit. De hoeken van de zijwanden zijn herzien en zijn nu rechter, en het dak is iets verhoogd om de ruimte te maximaliseren. Alle bestelwagens zijn langer dan hun voorgangers om ervoor te zorgen dat de laadlengte geschikt is voor alle standaardlengten buizen, plaatmateriaal, rollen tapijt, ladders.

Zet je lading goed vast

Elke lading wil je goed vastzetten. De handige bevestigingspunten aan de zijwanden zorgen dat de laadvloer vrij blijft en voldoen aan zowel de DIN- als de ISO-standaarden. 

Zo wordt het laden lichter

Laden gaat makkelijker met een goed verlichte laadruimte. Dankzij de standaard meegeleverde laadruimteverlichting. Als je wilt, kun je ook kiezen voor uiterst heldere LED-verlichting. 

Meer ruimte voor langere ladingen

Je kunt in de Transit bestelauto met gemak ladingen vervoeren, die je bij andere bestelauto's op het dak moet vervoeren. De Transit heeft een verlengde laadruimte zodat je, afhankelijk van de gekozen laadlengte, ladingen kunt vervoeren met een lengte tot 3.04 m, 3.49 m en 4.21 m lengte. De laadruimte is voorzien van een volledig stalen laadschot.

Load lengths
Rear bumper step

Eenvoudige opstap om in uw bestelauto te stappen

Een brede opstaptrede (antislip) is geïntegreerd in de achterbumper en maakt het eenvoudiger om in de laadruimte te stappen en handmatig te laden of te lossen.

Stevige, maar soepel werkende zijdeuren

Met zoveel laadruimte zijn brede zijdeuren cruciaal. Omdat ze intensief gebruikt worden, is het hele mechanisme erop gebouwd om het gebruik en de duurzaamheid ervan te maximaliseren. Een dubbele ontgrendelingshendel zorgt voor soepel openen en sluiten, een controlevergrendeling beveiligt de deur als deze open is en er klinkt een waarschuwingssignaal als de zijdeur niet correct gesloten of op slot gedaan is.

Side door
Rear Cargo Door

Wijd openende achterdeuren

De sterke achterdeuren zijn uitgerust met een 360-graden deurrubber om geluid te reduceren, het sluiten veiliger te maken en te voorkomen dat er water in de laadruimte lekt. De deuren kunnen tot 90 graden geopend worden – indien nodig zelfs tot 180 graden. Afhankelijk van het model kunnen de deuren helemaal tot tegen de zijkant van de bestelwagen geopend worden door middel van optionele 270 graden-scharnieren. Reflecterende stickers op de binnenrand van de deur bieden een goed zichtbare waarschuwing voor andere weggebruikers als de deuren 90 graden geopend zijn.

Top