Home > Bedrijfswagens > TRANSIT > Technische kenmerken > Veiligheid en beveiliging

Veiligheid en beveiliging

Van zorgeloos heuvelopwaarts wegrijden tot een systeem dat de alarmdiensten voor je kan bellen: de Transit is uitgerust met een lange lijst aan technologitechnologiën die het leven makkelijker maken.

Voorkom rollen of kantelen

Je wilt lekker stabiel rijden, ook als de weg scheef is of helt. Dankzij rolstabiliteitscontrole met rolsensor, worden de banden altijd stevig op de weg gehouden.

Elke situatie onder controle

Neem elke bocht met een gerust gevoel. Want Curve Control merkt als de bocht te snel genomen wordt en vermindert het motorkoppel direct. Terwijl elk wiel afzonderlijk kan remmen om het voertuig onder controle te houden

Electronic Stability Control

Elke situatie de baas

In balans zijn is goed, zeker op de weg. Daarom checkt de elektronische stabiliteitscontrole voortdurend de bewegingen van je auto. En corrigeert bij elke afwijking zoals slippen, automatisch je positie. Zodat jij in controle blijft.

Veilig een aanhangwagen trekken

Met een aanhangwagen wil je beheerst rijden. Trailer Sway Control helpt je aan een zorgeloze rit. Het registreert het scharen of slingeren van de aanhangwagen en vermindert de snelheid van je voertuig om het probleem op te lossen.

Trailer Sway Assist
Top