HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Home > Belangrijke informatie > Videogesprek met dealer
Ford Dealer Video call graphic

EEN VOLLEDIGE SHOWROOMERVARING

Via een videogesprek met de dealer, vanuit jouw comfortabele thuis

Ontdek videogesprekken met de dealer

Bij Ford zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om je onze personenauto’s en bedrijfswagens te laten zien. Je kunt nu ook onze showroom bezoeken vanuit huis!

Zo werkt het

Klik op de cirkel rechts onderaan deze pagina om een videogesprek te voeren met een dealerVirtual Dealer Showroom van jouw keuze. Geen zorgen, je hoeft hiervoor niets te installeren, het gesprek loopt via onze website. Bovendien is het gratisVirtual Dealer Showroom VOIP.

Wanneer je verbonden bent, biedt een verkoopexpert dezelfde persoonlijke ervaring die je normaal zou ontvangen bij een bezoek aan onze showroom. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een oriëntatiegesprek om erachter te komen welk voertuig het beste aansluit bij jouw behoeften en budget
  • Een complete 360-graden tour van de binnen- en buitenkant van het voertuig, en de functies waarin je geïnteresseerd bent
  • Samen met de verkoper een voertuig configureren via het beeldscherm. Deze voertuigconfiguratie kun je bewaren, zodat je hierop kan terugkomen wanneer jij maar wilt
  • Uitleg krijgen over de huidige acties en aanbiedingen en een financiële offerte ontvangen
  • Een ‘COVID-veilige’ testrit bij jou thuis of bij de dealer regelen
  • Eventuele vragen die jij nog hebt bespreken en beantwoord krijgen

Via een videogesprek krijg jij de volledige showroomervaring vanuit het comfort van je eigen huis, of waar je maar wilt.

Wanneer onze dealers het druk hebben als je belt, kun je je gegevens achterlaten. De dealer neemt dan contact met je op wanneer het jou uitkomt.

Misschien goed om te weten: het videoscherm werkt één kant op, zodat jij en de omgeving waarin jij je bevindt niet zichtbaar zijn. Je kunt echter wel chatten en je vragen in het chatvenster typen terwijl de verkoopexpert je helpt.

We vinden het geweldig om deze nieuwe service te lanceren en hopen dat je deze met veel plezier zult gebruiken.

Onze dealers staan klaar om jou te helpen, we nodigen je graag uit om de virtuele showroom te proberen.

Virtual Ford dealer shown on tablet screen
Top