Home > Dashboard

MIJN VOERTUIG

Icon SERVICE EN ONDERHOUD

Icon

Afspraken

Maak een werkplaatsafspraak

Een afspraak maken

IconGEBRUIKERSHANDLEIDINGEN

Icon

##modelName##

Ken je Ford door en door. Download hier je handleidingen.

Meer details

INSTRUCTIEVIDEO'S

Hoe pas je de snelheid van de ruitenwissers van jouw Ford aan?

Van een plons water tot een heftige regenbui; water op de voorruit kan de zichtbaarheid, en dus de veiligheid onderweg, serieus beïnvloeden. Het is belangrijk om te weten hoe je de snelheid van de ruitenwissers (en wissers met regensensor) aanpast, zodat je de voorruit snel en efficiënt kunt schoonmaken. 

 

Bezoek jouw Ford-dealer indien je toch nog ergens over twijfelt. 

En als je deze video kunt waarderen, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over de andere handige functies.

Hoe schakel je de airbag van de passagiersstoel van jouw Ford uit?

Gebruik je een achterwaarts gericht kinderstoeltje? Dan moet je weten hoe je de airbag van de passagiersstoel uitschakelt om jouw baby veilig te houden. Bekijk deze video zodat je weet hoe het werkt. 

Mocht je nog ergens over twijfelen, kijk dan in de gebruikshandleiding of neem contact op met jouw Ford-dealer. Als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou om jouw Ford in topconditie houden en leer jij alles over onze andere handige functies.

Hoe reinig je de lichtmetalen velgen van jouw Ford?

Je hebt slechts twee dingen nodig om jouw lichtmetalen velgen te reinigen: de juiste producten en wat tijd.

Jouw Ford-dealer staat voor je klaar indien je toch nog ergens over twijfelt. Als je deze video kunt waarderen, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over de andere handige functies.

Icon FORDPASS

Haal alles uit je Ford met FordPass

Vind parkeerplaatsen, benzinestations en plekken om even 'bij te tanken' met een kopje koffie. Als je auto is uitgerust met SYNC 3, kun je zelfs bestemmingen zoeken op je telefoon en deze rechtstreeks naar je navigatiesysteem sturen. Hoe handig is dat?

Ontdek FordPass

FordPass

IconBinnenkort verkrijgbaar

Icon

Garantie

Icon Binnenkort verkrijgbaar

Icon

SYNC updates

IconBinnenkort verkrijgbaar

Icon

Abonnementen

Top