Instructievideo's

Bekijk onze handige video's. Ze zijn allemaal ontworpen om je te helpen je Ford beter te leren kennen en er optimaal gebruik van te maken. 

Hoe pas je de snelheid van de ruitenwissers van jouw Ford aan?

Van een plons water tot een heftige regenbui; water op de voorruit kan de zichtbaarheid, en dus de veiligheid onderweg, serieus beïnvloeden. Het is belangrijk om te weten hoe je de snelheid van de ruitenwissers (en wissers met regensensor) aanpast, zodat je de voorruit snel en efficiënt kunt schoonmaken. 

 

Bezoek jouw Ford-dealer indien je toch nog ergens over twijfelt. 

En als je deze video kunt waarderen, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over de andere handige functies.

Hoe vind je het sleepoog van jouw Ford

Als je wilt weten hoe je jouw sleepoog en trekhaak kunt vinden, bekijk dan deze korte video. 

 

Vraag het jouw Ford-dealer indien je toch nog ergens over twijfelt. 

Als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Hoe?'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over de andere handige functies.

Hoe kun je snel de autoruiten van jouw Ford ontwasemen

Check gauw deze korte video als je de binnenkant van jouw autoruiten wilt ontwasemen. In slechts een paar minuten wordt alles weer volledig helder. 

Hoe stel je de rijpositie en de stuurhoogte van jouw Ford in

In deze video laten we je zien hoe je de bestuurdersstoel en de stuurpositie, van jouw Ford kan aanpassen aan jouw wensen.

Mocht je nog ergens over twijfelen, kijk dan in de gebruikershandleiding of neem contact op met jouw Ford-dealer. 

En als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over alle handige functies.

Hoe schakel je de airbag van de passagiersstoel van jouw Ford uit?

Gebruik je een achterwaarts gericht kinderstoeltje? Dan moet je weten hoe je de airbag van de passagiersstoel uitschakelt om jouw baby veilig te houden. Bekijk deze video zodat je weet hoe het werkt. 

Mocht je nog ergens over twijfelen, kijk dan in de gebruikshandleiding of neem contact op met jouw Ford-dealer. Als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou om jouw Ford in topconditie houden en leer jij alles over onze andere handige functies.

Hoe gebruik je het kinderslot van jouw Ford?

Wil je voorkomen dat jouw kinderen tijdens het rijden de achterdeur open kunnen maken en wil je weten hoe het kinderslot van jouw Ford werkt? Na het bekijken van deze korte video is dit slechts kinderspel voor je. 

Hoe maximaliseer je de bergruimte van de Ford C-MAX

In deze video zie je hoe gemakkelijk het is om de bergruimte van de Ford C-MAX e maximaliseren. 

Mocht je nog ergens over twijfelen, kijk dan in de gebruikershandleiding of neem contact op met jouw Ford-dealer.

 Als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over de andere handige functies.

Hoe koppel je jouw telefoon met SYNC 3

Verbeter je connectie. Verbind je telefoon met SYNC 3

Hoe gebruik je nieuwe functies in SYNC 3

Geniet van meer. Ontdek de nieuwe functies van SYNC 3

Hoe gebruik je AppLink op SYNC 3

Zo kun je makkelijk je Apps openen. Gebruik je stem om Apps te openen en aan te sturen via AppLink.

Hoe krijg je de juiste routebeschrijving met SYNC 3

Zo kun je makkelijk je Apps openen. Gebruik je stem om Apps te openen en aan te sturen via AppLink

Hoe gebruik je navigatie op SYNC 3

Heb je preciezere aanwijzingen nodig? Zo haal je alles uit de SYNC 3 Navigatie

Hoe update je jouw SYNC 3

Weet je zeker dat je de laatste software hebt? Zo ontvang je automatisch SYNC 3 software updates via WiFi

Hoe schakel je Android Auto in op SYNC 3

Wil je de connectie met je telefoon en SYNC 3 verbeteren?

Hoe open en sluit je de motorkap van jouw Ford op de juiste wijze?

Het op de juiste wijze openen en sluiten van jouw motorkap is een ware kunst; aan het einde van deze korte video ben je een pro.

Hoe controleer je het oliepeil van jouw Ford en hoe vul je de olie bij?

Het oliepeil van jouw auto controleren en bijvullen; als je deze video gezien hebt, kan je dit zelf in een handomdraai.

Hoe check je of jouw Ford voldoende ruitensproeiervloeistof heeft en vul je dit bij

Wat er ook op jouw voorruit terecht komt; je maakt het schoon met ruitensproeiervloeistof. Bekijk deze video om te ontdekken hoeveel ruitenvloeistof er nog in jouw Ford zit. 

Hoe vervang je de lampen van de voorlichten van jouw Ford?

Als een lamp in jouw Ford niet meer werkt is dat niet alleen vervelend - het is ook nog eens onveilig. Aan het einde van deze korte video weet je precies hoe je de lampen in jouw Ford kan vervangen. 

Vraag jouw Ford-dealer om meer informatie indien je toch nog ergens over twijfelt. Als je deze video kunt waarderen, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over al zijn andere handige functies.

Hoe vervang je de lampen van de achterlichten van jouw Ford?

Moet je een lamp van jouw remlicht, achteruitrijlicht of knipperlicht vervangen? Bekijk deze korte video en je leert snel hoe je dat doet. 

Vraag jouw Ford-dealer om meer informatie indien je toch nog ergens over twijfelt. Als je deze video kunt waarderen, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over al zijn andere handige functies.

Hoe controleer je de voor- en achterlichten van jouw Ford?

De lichten op jouw Ford zijn essentieel voor zichtbaarheid. Het is dus belangrijk dat je ze regelmatig controleert om er zeker van te zijn dat ze goed functioneren. Bekijk de video en je bent snel een expert in het controleren van jouw verlichting.

Indien je toch nog ergens over twijfelt, vraag het dan aan jouw Ford-dealer. Als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over de andere handige functies van jouw Ford.

Hoe vervang je de ruitenwissers van jouw Ford?

Voor jouw veiligheid moeten de ruitenwissers van jouw Ford piekfijn in orde zijn. In slechts een paar minuten word je expert in het vervangen van de ruitenwissers.  

Jouw Ford-dealer staat voor je klaar indien je toch nog ergens over twijfelt. Als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Hoe?'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over de andere handige functies.

Hoe reinig je de lichtmetalen velgen van jouw Ford?

Je hebt slechts twee dingen nodig om jouw lichtmetalen velgen te reinigen: de juiste producten en wat tijd.

Jouw Ford-dealer staat voor je klaar indien je toch nog ergens over twijfelt. Als je deze video kunt waarderen, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over de andere handige functies.

Hoe controleer je het loopvlak van jouw banden

Leer met onze handige videohandleiding hoe je deskundig het loopvlak van jouw banden controleert.

Mocht je nog ergens over twijfelen, kijk dan in de gebruikshandenleiding of neem contact op met jouw Ford-dealer. 

Als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-reeks. Deze video's zijn namelijk ontwikkeld om je te helpen om jouw Ford in topconditie te houden en optimaal gebruik te maken van zijn vele functies.

Hoe pas je de bandenspanning van je Ford aan?

Indien je niet zeker weet hoe je de banden van je Ford moet oppompen tot de juiste druk, bekijk dan deze korte video. We laten je namelijk in no time zien hoe dat moet. 

Mocht je nog ergens over twijfelen, kijk dan in de gebruikershandleiding of neem contact op met jouw Ford-dealer. 

Als je deze video kunt waarderen, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over de andere handige functies.

Hoe controleer je de bandenspanning van jouw Ford?

De bandenspanning van jouw auto moet in orde zijn omdat het het stuurgevoel en het brandstofverbruik van jouw auto kan beïnvloeden. Bekijk deze video en check zelf hoe je de bandenspanning controleert. 

Mocht je nog ergens over twijfelen, kijk dan in de gebruikershandleiding of neem contact op met jouw Ford-dealer. 

Als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over de andere handige functies.

Hoe gebruik je de bandenopblaaskit van jouw Ford?

Het is gevaarlijk om met een lekke band rond te rijden en als jouw Ford geen reserveband heeft, is de bandenopblaaskit erg handig. Bekijk nu de video en ontdek hoe je de bandenopblaaskit kan gebruiken. 

Mocht je nog ergens over twijfelen, kijk dan in de gebruikershandleiding of neem contact op met jouw Ford-dealer. 

Als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help?'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over de andere handige functies.

Hoe bespaar je brandstof met jouw Ford

Wanneer je brandstof bespaart, bespaar je ook geld. Bekijk deze korte video voor een aantal tips om met jouw Ford brandstof te besparen.

Jouw Ford-dealer staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Als je deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze 'Help'-serie. Zo helpen wij jou met het in topconditie houden van jouw Ford en leer jij alles over alle handige functies.

Voeg het VIN nummer toe

Voer het VIN nummer van jouw Ford in en ontdek nog meer voordelen van FordPass.

Voeg een Ford-dealer toe

Ford-service is binnen handbereik wanneer je een favoriete Ford-dealer instelt. Zo staan alle gegevens op een rij en is contact opnemen heel eenvoudig.

Activeer het FordPass modem

Je communiceert het best met je Ford met het nieuwe FordPass Connect modem en de FordPass-app.

Live Traffic en FordPass Connect

Wil je ontspannen en op tijd op je bestemming komen? Maak dan gebruik van Life Traffic en FordPass Connect.

Maak een wifi-hotspot van jouw Ford

Wil je online blijven in de auto? Met de ingebouwde wifi-hotspot verbind je tot tien apparaten probleemloos.

Verbinding op afstand

FordPass Connect is nóg krachtiger als je deze via de FordPass-app met je smartphone verbindt. Dan profiteer je van handige innovatieve functies zoals openen en sluiten op afstand.