Smiling woman leaving the Ford Service

ONDERHOUD

KLAAR OM JE OP WEG TE HOUDEN

Niemand kan beter voor je Ford zorgen dan wij.
En als je je auto door Ford laat onderhouden, weet je zeker dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd door getrainde Ford-monteurs, met gebruik van originele, door Ford goedgekeurde onderdelen, zodat je met een gerust hart weer de weg op kunt. We hebben ook een reeks extra diensten geïntroduceerd, zodat je extra gemoedsrust krijgt terwijl we aan je voertuig werken.

Je profiteert van verschillende voordelen, zoals de Ford Video Check, waarbij je een gedetailleerde video van de inspectie van je voertuig ontvangt met uitleg van een van onze monteurs. Met onze Ford Express Service worden alle werkzaamheden zo snel mogelijk uitgevoerd, want er werken twee monteurs tegelijkertijd aan je voertuig om het onderhoud zo efficiënt mogelijk te maken.

Bovendien kan het maken van een onderhoudsafspraak bij ons bijna niet makkelijker. We hebben een aantal functies geïmplementeerd om het maken van een onderhoudsafspraak gemakkelijker voor je te maken.

Man with a dog

FORD PROTECT SERVICE PLAN

Met Met Ford Protect Service Plan kun je de onderhoudskosten van je auto budgetteren en wordt het bezitten van een Ford zo gemakkelijk en zorgeloos mogelijk. 

Meer informatie

Klik op onderstaande links voor meer informatie